MHP Aybastı İlçe Başkanı belli oldu

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Aybastı ilçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. 

İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Altınordu ilçe Başkanı Tahir Şükrü Altaş, İl Başkanı Yardımcısı Muhammet Cem Poyraz, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Aybastı Ak Parti ilçe Başkanı Fazlı Eren, Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli, Gölköy ilçe Başkanı Ali Mert, Çamaş önceki dönem Belediye Başkanı Yaşar Aktaş, Ünye ilçe Başkanı Murtaza Hacı İmamoğlu, önceki dönem ilçe Başkanı Nedim Can, Çamaş Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Karataş, MHP İl yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe başkanları, İlçe yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımı ile yapılan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” teması ile yapılan kongrede İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kongre için göndermiş olduğu mesajını okudu. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başlayan kongrede daha sonra divan teşekkülüne geçildi. Ardından Geçmiş döneme ait faaliyet raporu ve tahmini bütçe okundu.

Tek liste halinde gidilen seçimde oyların tamamını alan mevcut başkan İlhan Uykun, tekrar ilçe başkanı seçildi.
İlçe başkanı İlhan Uykun, başta il başkanı ve yönetimi olmak üzere tüm MHP'li gönüldaşlarına bu göreve yeniden layık gördükleri için teşekkürlerini etti. Aybastı'nın birlik beraberliği içinde hareket edeceklerini söyleyen Uykun, ilçe yönetimiyle hemşehrilerimizin hizmetlerinde olduklarını söyledi.