Milletvekili Adıgüzel canlı yayında soyundu

TAKİP ET

Fındık ürününe ve üreticisine dikkat çekmek için 35 Lira yazan tişörtle gezen CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, katıldığı canlı yayında da gömleği çıkarıp tişörtle devam etti.

Yerel bir televizyon kanalındaki progmda fındık üreticisinin ve fındıkta yaşanan sorunlara dikkat çeken Milletvekili Adıgüzel, bir anda üzerindeki gömleği çıkarmaya başladı. Adıgüzel, fındığın konuşulduğu programın sonuna doğru sunucunun ve kameramanların şaşkın bakışları altında birden gömleğini çıkararak soyunmaya başladı. Gömleğin altından 35 lira yazan tişört çıkınca şaşkınlık yerini gülümsemeye bıraktı.

Tişört konusunda açıklama yapan Milletvekili Adıgüzel, “Biz milli mücadele ve kavgaya hazırız. Çünkü biz bu işi milli dava gözüyle görüyoruz. Fındık bizim için siyasal üstü bir ürün. Bu hilal tüm halkımızı kucaklayan bir olgu. Fındık potağını da yıldızın yerine koyduk, çünkü fındık da bizim bölgemizin yıldızı. Fındık bizim kırmızı çizgimiz. Ülke adına, bölge adına, üretici adına, ihracatçı, sanayi, tüccar adına, devlet adına en az 35 lira fiyatı bekliyoruz.“ dedi. Hayat Gazetesi