Milletvekili Gündoğdu Adıyaman'dan selam getirdi

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu mahalle programlarıyla vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ordu Korgan İlçesinde gerçekleştirdiği programına AK Parti İlçe Teşkilatında başlayan Gündoğdu, “Asrın felaketi depremin yaşandığı ilk andan itibaren Adıyaman’daydık. Ordu tüm ilçeleriyle ve yardımlarıyla sahada, depremden etkilenen kardeşlerimizin yanındaydı.” Dedi. Sözlerine;

“Korgan Belediye ekiplerimizin ve Korgan’lı hemşehrilerimizin gece gündüz demeden ulaştırdığı yardım tırları; depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalıştı. O büyük acının içerisinde tanıştığımız güzel dostlarımız, Adıyamanlı kardeşlerimiz arayarak sizlere teşekkürlerini ve selamlarını iletmemi istediler.” Diyerek devam etti.

KAPALI PAZAR YERİNDE PAZAR ESNAFIYLA BİRLİKTE

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Korgan Kapalı Pazar Yerini ziyaret etti. Pazar esnafıyla tek tek konuşan, tezgahlarından alışveriş yapan Gündoğdu;

“Alın teri ile, el emeği ile, ekmeğini kazanmak için çalışan, sıcak soğuk demeden Pazar yerinde tezgahlarına özenle sahip çıkan kıymetli esnaf kardeşlerimizle birlikteyiz.” Dedi.

Pazar alanında gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Pazar esnaflarına işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi.

SANAYİ SİTESİNİ DE UNUTMADI

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Korgan ziyaretleri kapsamında Kapalı Pazar yerinde bir araya geldiği Pazar esnaflarının ardından sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Sanayi Sitesinde bütün iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hal hatır sordu, sohbet etti. Usta-çırak ilişkisinin önemini vurguladığı ziyaretinde “Ustalıkla işlerini yapan ve kendileri gibi ustalar yetiştirirken, hayat tecrübelerini de paylaşan kıymetli kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

CUMHURBAŞKANI VE İÇİŞLERİ BAKANINA TEŞEKKÜR

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Korgan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Korgan Hükümet Konağı ve Adalet Sarayı’nı ziyaret etti. Gündoğdu; “ Altı ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanıp hizmete açılan Korgan Hükümet Konağımız ve Adalet Sarayımız için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya İlçemiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.“ dedi.

HER FIRSATTA VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTEYİZ

Milletvekili Metin Gündoğdu;

Adım Adım Ordu diyerek başladığımız programlarda tüm mahalleleri sırayla ziyaret ederek, her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olacağız, dedi.