Milletvekili Gündoğdu ,Rektör Akdoğan'a yüklendi

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğu Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ı eleştirmeye devam ediyor. Milletvekili Gündoğdu Altaş TV’de katıldığı programda yine Rektör Akdoğan’ı hedef aldı.
Önceki hafta yine Altaş Tv’de Rektör Akdoğan ile ilgili iddiaları gündem getiren Milletvekili Gündoğdu bu kez yine iddialar ortaya attı.
Milletvekili Gündoğdu, programda Rektör Akdoğan ile ilgili şunları söyledi;
“Geldiği gün biz Rektör’e itiraz etmedik.Rektör Bey yaparsa yanlış itiraz ederiz. Ordu Üniversitesi Rektörü 2.5 yıldır ne yaptı?
Aybastı’da yüksek okul açılacak gidip açtı mı? Gölköy’de meslek yüksek okul açılacak gidip ilgilendi mi? Perşembe’de eylem yapıldı eylemden sonra oraya gitti. İncelemelerde bulundu. Ne incelemesinde bulunuyorsun kardeşim orada bir bina var. Yüksekokul getir başka bir şey getir. Turizm meslek yüksekokulunu getir.
Senin işin ne? Rektör Beyle ilgili bana bir sürü bilgi geldi, yaptığı yanlışlarla ilgili geldi. Bunları bende YÖK Başkanına vereceğim. Sağda solda dengesiz dengesiz konuşuyor. Seçilmiş bir milletvekilinin arkasından konuşabilir mi insan? Herkes haddini bilecek. Kendini siyasetçi zannedip siyaset yapmaya çalışıyor.Böyle bir şey olamaz. Tabi ki ben laf söyleyeceğim.
Orada Fındık Araştırma Merkezi vardı. Rektör ne yaptı? Bana cevap versin.
Giden Vali ile Emniyet Müdürünün’ Fetöcü’ dediği ismi niye atadın hesap ver. Var bunların belgesi bende isim isim.Bunları YÖK Başkanına götüreceğim. Buradan devamını söylemek hoş olmuyor.