Murat Kaçak Şirketler Grubuna 3 ödül birden

TAKİP ET

NGK Kütahya Seramik Yükselen Değerler ödül törenine Fatsa’dan katılan Murat Kaçak Şirketler Grubu iştiraki Violetta Seramik, 3 ödül alarak bölgenin gururu oldu.
Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 3. en büyük mağazası olma unvanına sahip olan ve açıldığından bu yana yaklaşık 7 ay gibi kısa bir dönemde başarılı bir hizmet sunan Fatsa Violetta Seramik, kısa sürede gösterdiği performansla 3 ödül birden aldı. 
Murat Kaçak Şirketler Grubu iştiraki Violetta Seramik sahibi iş insanı Murat Kaçak, ekibiyle birlikte Afyon NG Afyon Wellness & Convention’da düzenlenen NG Kütahya Seramik Yükselen Değerler Bölge Bayileri toplantısına katıldı. 
Fatsalı iş insanı Kaçak, NGK Kütahya Seramik Yükselen Değerler ödül töreninde 3 başarı ödülü almanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Bu mücadelenin başarı hikayesine dönüşmesinde emeği geçen kıymetli eşime, tüm çalışma arkadaşlarıma, müşterilerimize, tüm hemşehrilerimize ve Kütahya Seramik ailesinin kıymetli çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varlar, hep birlikte daha nice başarıları yıllar görmeyi diliyorum."
Murat Kaçak Şirketler Grubu, Türkiye en güzel Consept Mağaza ödülü, Karadeniz Bölgesi Satış Ciro Üçüncüsü, Türkiye satış Ciro Yirmincisi olarak 3 ödülle döndü. 
Fatsa Ayazlı Mahallesi Kumru-Korgan Yolu üzerinde 4 Haziran 2022 yılı tarihinde açılan mağaza, kaliteli hizmet ve ürün çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Bölgenin en büyük ve en geniş kapsamlı seramik ve vitrifiye mağazası olma özelliğini taşıyan Violetta Seramik (Kütahya Seramik) mağazasında seramik çeşitleri, vitrifiye ve bataryalar, banyo mobilyaları ve aksesuar gibi geniş ürün yelpazesi bulunuyor.