Onur ve İhsan Çetinçeviz kardeşler memleketlerini unutmadı

TAKİP ET

Ankara’da faaliyetini sürdüren Onur Group Sahipleri Onur ve İhsan Çetinçeviz Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan COVİT-19 virüs mücadelesinde katkı vermeye devam ediyor. Çetinceviz kardeşler bu kez de, Ordu’ya bin  koli gıda yardımı gönderdi.
Çetin İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Onur Çetinceviz imzasıyla Ordu Valiliğine gönderilen dilekçede,’’ Dünyada ve ülkemizde ciddi sorun haline gelen COVİD-19 salgını kapsamında firmamız tarafından hazırlanıp ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere iletilmek üzere 1000 adet gıda yardım kolisi hazırlanarak gönderilmiştir.
Mücadele kapsamında büyük bir fedakarlıkla çalışan başta  siz değerli yetkililer olmak üzere tüm çalışanlara sağlıklı günler  dilerim’’ denildi.
SAĞLIK İÇİNDE YARDIM  YAPMIŞLARDI
Bilindiği üzere  Çetinceviz kardeşler ilimizde kullanılmak üzere Sağlık Müdürlüğüne emrine iki parti bağış da bulunmuşlardı. 
Sağlık personelinin kullanması amacıyla gönderilen 2.500 Adet Tip 5/6 Beyaz Tulum, 5.000 Adet 3 kat Cerrahi Maske ve Yüz bin adet Eldiven Ordu’ya ulaştı. 
Öte yandan Çetinceviz kardeşler daha öncede, ilimizde kullanılmak üzere Sağlık Müdürlüğüne 100 bin lira tutarında doktorların kullanımı için koruyucu malzeme göndermişti. 
Gönderilen malzemeler ise Tip 5/6 beyaz koruyuculu tulum  bin adet, üç katlı cerrahi maske beş bin adet, siperlik yüzeli adet, FFP iki ventilsiz maske bin adet, Vinil Eldiven iki yüz kutu şeklinde olmuştu.