Ordu 1 Ağustos Pazartesi vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 1 Ağustos Pazartesi vefat haberleri;
Altınordu İlçesi'nden emekli zabıta memuru merhum Kazım Görmüş'ün eşi Nebahat Görmüş vefat etti. 
Altınordu Hatipli Mahallesinden Koçaalioğullarından Selahattin Karakoç’un eşi, Caner, Sema ve Merhum Cengiz Karakoç’un annesi FATMA KARAKOÇ vefat etmiştir. 
Cenazesi bugün, Hatipli Mahallesi camiinde öğlen namazında kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 
Kabadüz İlçesi Kirazdere Mahallesinden Merhum Süleyman İyigün’ün oğlu, Merhum Mehmet, Hüsnü, Ahmet, Hasan ve Dursun İyigün’ün kardeşi, Merhum Musa, Birol ve Mustafa İyigün’ün babası Emekli Milli Eğitim Personeli ALİ OSMAN İYİGÜN vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Akyazı Mahallesi Uhud camiinde öğlen namazında kılınacak cenaze namazından sonra Kirazdere Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir. 
Gülyalı İlçesi, Yeniköy Mahallesinden, Murat ve Maviş Akman’ın kızı, Semra Altan, İhsan, Raif, Songül ve Lale Akman’ın kardeşi, Gökçe Deniz ve Murat Tercan’ın annesi, merhum Harun Tercan’ın eşi EMİNE TERCAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün, saat 11.00’ de Şarkiye Mahallesindeki evinin önünde helallik alınıp, Gülyalı Merkez Camiinde, öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 
Altınordu ilçesinden Mimar Mehmet Kayserilioğlu vefat etti.