Ordu 1 Şubat Çarşamba vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 1 Şubat Çarşamba vefat haberleri
Altınordu   Akyazı Mahallesinden merhum Ali ve Gülhanım Gündüz’ün oğlu, Sevgi ve Rüştü Gündüz’ün kardeşi, Sunay Gündüz’ün eşi, Resmiye, İhsan ve Levent Gündüz’ün babası HAKİ GÜNDÜZ vefat etmiştir 
Kabadüz İlçesi, Akgüney Mahallesinden, merhum İbrahim Aktaş’ın oğlu, Hasan, Cevat, Celal ve Mehmet Aktaş’ın ağabeyi, Hatice Aktaş’ın eşi, İbrahim Aktaş’ın babası KEMAL AKTAŞ vefat etmiştir 
  Altınordu Saraycık Mahallesi Elmalı Mevkiinden Ali, Mecit ve Recep Aksu’nun babası BAYRAM AKSU vefat etmiştir .
  Altınordu Kökenli Mahallesinden, merhum Hacı Talip Bilim’in oğlu, Mehmet Ali, Cahittin ve merhum Nizamettin Bilim’in kardeşi, merhum Salime Bilim’in eşi, Reyhan, Kadriye, Gönül, Ayşe, Metin ve Tugay Bilim’in babası Terzi GALİP BİLİM vefat etmiştir .
   Altınordu Bayramlı Mahallesinden, merhum Sezer Bayramiç’in eşi, Hilmi ve Kenan Bayramiç’in annesi GÜNAY BAYRAMİÇ vefat etmiştir .
Fatsa Tahtabaş mahallesi sakinlerinden merhum Tahsin Yıldız'ın kızı merhum Ali, Sebahattin ve Numan Yıldız'ın kardeşi Aysel Yıldız Yıldırım vefat etmiştir.
Ünye Erenyurt mahallesi sakinlerinden merhum Ahmet Olmuş’un oğlu, Lütfü, Mehmet, Ahmet ve Yusuf Olmuş’un kardeşi Sami Olmuş vefat etmiştir.
Fatsa Dolunay Mavi Evler Sitesi sakinlerinden Semih ve Kebire Atay'ın babası, Nuray Atay'ın eşi, Atanur Cep'in kayınpederi emekli kadastro müdürü Ali Rıza Atay vefat etmiştir.