Ordu 10 Ocak Salı vefat haberleri

TAKİP ET

  Ordu 10 Ocak Salı vefat haberleri
Altınordu Eyüplü Mahallesinden, merhum Mehmet Köroğlu’nun eşi, Derya, Hülya, Muzaffer, Mustafa ve merhum Erol Köroğlu’nun annesi HAVVA KÖROĞLU vefat etmiştir. 
Altınordu Kumbaşı Mahallesinden merhum Mehmet ve Hanife Güngör’ün oğlu, Melek, Dilek ve Oğuz Güngör’ün babası, Hülya, Perihan, Kenan, Mustafa, İsmail ve İbrahim Güngör’ün kardeşi, Fatma Güngör’ün eşi KEMAL GÜNGÖR vefat etmiştir. 
   
  Altınordu Çavuşlar Mahallesinden, Fahri Dağlaroğlu’nun kızı, merhum Faik ve Bahtiyar Dağlaroğlu’nun kardeşi, Nurettin Öztürk’ün eşi, Muharrem ve Özgür Öztürk’ün annesi SEVİNÇ ÖZTÜRK vefat etmiştir. 
   
  Altınordu Teyneli Mahallesinden, merhum Mehmet ve Emriye Çiçek’in oğlu, Aysun, Döndü, Hasibe ve Salih Çiçek’in ağabeyi, Serdar, İlhan, Dilek ve Tunahan Çiçek’in babası, Hasibe Çiçek’in eşi SÜLEYMAN ÇİÇEK vefat etmiştir. 
Altınordu   Karapınar Mahallesinden merhum Ömer Bayhan’ın eşi, Ziynet, Hasibe, Osman, Halit, Yusuf, merhum Mithat, Mustafa, Ekrem, Ahmet, Rukiye ve Mehmet Bayhan’ın annesi GÜLPERİ BAYHAN vefat etmiştir. 
   
 
Perşembe Okculu Mahallesinden Emekli Polis memuru Dursun Ali Şahin'in vefat etti.
Fatsa Salihli mahallesi sakinlerinden merhum Halil İbrahim Yılmaz'ın oğlu, Halil İbrahim ve Emrecan Yılmaz'ın babası Adem Yılmaz'ın kardeşi Ahmet Yılmaz vefat etmiştir 

Fatsa Hacıköy mahallesi İsmailoğlu küme evleri sakinlerinden merhum Tahsin Öztürk'ün oğlu Ömür ve Fikret Öztürk'ün babası Mustafa Öztürk vefat etmiştir.
Fatsa Uzundere mahallesi sakinlerinden Ali Yakmaz'ın eşi Neziha Yakmaz vefat etmiştir.