Ordu 12 Kasım Cumartesi vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 12 Kasım Cumartesi vefat haberleri

Altınordu Alembey Mahallesinden, Salih ve Fatma Kırca’nın oğlu, Emriye Kırca’nın eşi, Erol, Osman, Reyhan ve Cumhur Kırca’nın babası Alembey Mahallesi eski muhtarı MURAT KIRCA vefat etmiştir. 
Atınordu Yemişli Mahallesinden Topaloğullarından merhum Salih Topaloğlu’nun kızı, merhum Muzaffer Topaloğlu’nun eşi, Yavuzer, Fatma, Rukiye, Habibe, merhum serpil, Sevtap ve Seher Topaloğlu’nun annesi NADİYE TOPALOĞLU vefat etmiştir. 
Gülyalı İlçesi, Alibeyköy Mahallesinden, Eski Sanayi Kooperatif Başkanı merhum Halil Aslan’ın eşi, Şengül, Sevgi, Berat ve Sedat Aslan’ın annesi FERİHA ASLAN vefat etmiştir. 
 Altınordu Şahincili Mahallesinden, Azaklı oğullarından, merhum Temel Azaklı’nın eşi, Türkan ve Kenan Azaklı’nın annesi, KADRİYE AZAKLI vefat etmiştir. 
Altınordu  Saraycık Mahallesi Mercandüzü mevkiinden, Ceşteroğullarından,   Kazım Çoşkun’un  oğlu Tahsin, Ceyhun ve Çoşkun ve Suriye Turgut’un kardeşleri; Kubilay, Çağatay, Nisa ve Nida Çoşkun’un babaları  ÜZEYİR COŞKUN vefat etmiştir. 

Fatsa Bağlarca mahallesi sakinlerinden merhum Haydar Salbaş'ın eşi Ali, Veysel, Server, Sinan, Kemal ve ilçemiz esnaflarından Hüseyin Salbaş'ın annesi Elmas Salbaş vefat etmiştir.
Fatsa Yukarıardıç mahallesi sakinlerinden merhum minibüsçü Sabri Tiken'in eşi Halil Tiken, Nurgül Aydın ve Birgül Karataş'ın annesi Ayşe Tiken vefat etmiştir.