Ordu 13 Mart Pazartesi vefat haberleri

TAKİP ET

Ulubey’den Kara Salih ustanın oğlu Neriman Bayramın Nermin Altuneli’n Deniz ve Celal Angın’ın Babaları Emin Angın ( Emin usta) vefat etti.
Fatsa Kılıçlı Mahallesi sakinlerinden Gıncıoğullarından merhum Ahmet Celal Hangün'ün oğlu Erdal ve Aşkın Hangün'ün babası Birol Ateş'in kayınpederi Ayhan, Altan, merhum Nevzat ve Şenol Hangün'ün kardeşi Ali Hangün vefat etmiştir.
Nye Saraycık Mahallesi Pitelli Mevkisinden Hacı Tacir Ali ve Hüseyin Özkaya kardeşlerin ablası, Murat Güney, Bagiye Güney, Rabia Dağdelen, Ayşe Çelik, Ümmühan Sezgül ve Hacer Çelik kardeşlerin annesi, merhum Ahmet Sezgül, Ercan Dağdelen, Yaşar Çelik ve Mehmet Çelik'in kayınvalidesi,   Ebru, Erdem, Mehmet Ali ve Mert Güney kardeşlerin babaannesi Fatma Güney (86) vefat etti.

  Ulubey İlçesi Kalıcak Mahallesinden merhum Yusuf ve Tükez Öztürk’ün kızı, Ali Öztürk’ün kardeşi, Fatma Çeküç’ün annesi EMİNE KIZILTAŞ vefat etmiştir. 
Altınordu    Yeşilköy Mahallesinden, merhum Hacı Hasan ve Durdane Utku’nun oğlu, İfaket, Candeğer ve Murat Utku’nun kardeşi, Fidan, Fazilet, Aynur ve Erol Utku’nun babası BASRİ UTKU vefat etmiştir.