Ordu 15 Ocak Pazar vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 15 Ocak Pazar vefat haberleri
Altınordu Arpaköy Mahallesinden, Kırca Alioğullarından, Merhum Mustafa AKSOY’un oğlu, Ferhat, Hamide, Şükran AKSOY’un babaları, Dudu, Abdullah, İbrahim ve merhum Fevzi, Ali AKSOY’un kardeşi, SALİH AKSOY vefat etmiştir. 
Altınordu Eskipazar Mahallesinden, eski Y.S. personellerinden, Merhum Hüseyin ve Saniye AKTAÇ’ın oğulları, Cemile AKTAÇ’ın eşi, Gökhan ve Sibel’in babaları, Merhum Mehmet, Makbule, Mebrure, Fatma ve Mustafa AKTAÇ’ın kardeşleri, İbrahim, Bilal ve Selime’nin amcaları, DURSUN AKTAÇ vefat etmiştir.  
Altınordu Alembey Mahallesinden, Çıtıroğullarından, Merhum Ahmet ALBAYRAK’ın oğlu, Ersan ve Serkan ALBAYRAK’ın babaları, Gülsen ALBAYRAK’ın eşi, İHSAN ALBAYRAK vefat etmiştir. 
Kabadüz ilçesi, Akgüney Mahallesinden, Evlioğullarından, Merhum Esma ve Salih EVLİ’nin oğlu, Mustafa, Baki, Bahri EVLİ’nin kardeşleri, Mehmet, İnci ve Recep EVLİ’nin babaları, Hamide EVLİ’nin eşi, RAHMİ EVLİ vefat etmiştir.
Ünye Özel İz Rehabilitasyon Kurucu Temsilcisi YAKUP PAZARBAŞI vefat etmiştir.
Fatsa eşrafından Mehmet Cevahir vefat etti.
Fatsa Hatipli Topçuoğlu mahallesi sakinlerinden merhum Hacı Fahri Topçuoğlu'nun eşi Mehmet ve Yakup Topçuoğlu'nun annesi Ayşe Topçuoğlu vefat etmiştir.
Çamaş Budak mahallesi sakinlerinden merhum Ahmet Çelik'in oğlu Ahmet, Mustafa ve Sezgin Çelik'in babası Ali Çelik vefat etmiştir.
Perşembe Babalı Mahallesinden Merhum Emişin Sait'in oğlu, polis m. Sami Gül ,Sait Gül ve Saniye Özdemir'in babaları, Perşembe esnaflarından, Hüseyin Özdemir'in kayınpederi, Şenyurt Mahallesinden Asım Elmalı 'nın eniştesi, İkram Gül  vefat etti.
 Altınordu Gerçe Mahallesi'nden  Cemil Kovan vefat etti.