Ordu 17 Ocak Salı vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 17 Ocak Salı vefat haberleri

Altınordu Şahincili Mahallesinden, merhum Ömer ve Salime Şensoy’un kızı, Atike, Atife, Sakibe, Mücella, Suat ve Fuat Şensoy’un kardeşi, Uğur Alp’in eşi, Esma Alp’in annesi MEMNUNE ALP vefat etmiştir.

Altınordu Bayadı Mahallesinden, merhum Nazmi Bayazıt’ın kızı, Sabri Kandemir’in eşi, İlker, İlksen ve Caner Kandemir’in annesi emekli öğretmen KADRİYE KANDEMİR vefat etmiştir.

Altınordu  Taşbaşı Mahallesinden, merhum Nazime ve Halit Karlıbel’in kızı, merhum mügül ve Vedat Karlıbel’in ablası, merhum Nizamettin Sarıalioğlu’nun eşi, Necdet ve Hurşit Sarıalioğlu’nun annesi SABİHA NÜKHET SARIALİOĞLU vefat etmiştir.

Altınordu  Hacılar Mahallesinden, Muzaffer Alkan’ın eşi, Salih, Dursun ve Yasin Alkan’ın annesi KADRİYE ALKAN vefat etmiştir.

Perşembe Kazancılı Mahallesi'nden rahmetli kemençecinin torunu Doğan Ulu'nun oğlu Fahri Ulu vefat etti.

Fatsa Dolunay mahallesi sakinlerinden Cengiz Tahmazoğlu,'nun eşi, Osman Tahmazoğlu'nun annesi, Turgut Abuoğlu ve Türker Avcı'nın kayın validesi Selma Tahmazoğlu vefat etmiştir.

Fatsa Yenidoğan mahallesi sakinlerinden Kurvaz ailesinden merhum Osman Kurvaz'ın oğlu, Kore Gazisi İbrahim Kurvaz vefat etmiştir.

Fatsa Kılıçlı mahallesi sakinlerinden merhum Hasan Hazar'ın eşi Halil ve Adem Hazar'ın annesi  Ercan Budan'ın anneannesi Şükriye Hazar vefat etmiştir

Fatsa İnönü mahallesi sakinlerinden Halil Kartal vefat etmiştir

Fatsa Büyükkoç mahallesi sakinlerinden merhum Mustafa Gezen'in eşi Adem, Erol ve Orhan Gezen'in annesi Hatun Gezen vefat etmiştir.

Çaybaşı İlküvez’den Muhammed Karayiğit vefat etti.