Ordu 18 Nisan Salı vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 18 Nisan vefat haberleri
Altınordu  Çavuşlar Mahallesinden merhum İbrahim Şensoy’un oğlu, Hamide Şensoy’un eşi, Aziz, merhum Selim ve Çetin Şensoy’un kardeşi, Şenel, Vedat ve Zafer Şensoy’un babası ŞÜKRÜ ŞENSOY vefat etmiştir 
 Altınordu Öceli Mahallesinden merhum Mehmet ve Hasibe Öztürk’ün oğlu, Hülya, Gülbüz, Hülmüz, Zeynep ve Ahmet Öztürk’ün babası, merhum Nurten Öztürk’ün eşi KADİR ÖZTÜRK vefat etmiştir. 
Gülyalı İlçesi, Taşlıçay Mahallesinden Mehmet ve Hanife Deniz’in kızı, Osman, Semra, Orhan, Celal, Fatma ve Mehmet Keskin’in annesi, merhum Ali Keskin’in eşi EMİNE KESKİN vefat etmiştir .
Altınordu Karaoluk Mahallesi İSMAİL ÇAPKIN vefat etti.
Fatsa Aşağıtepe mahallesi sakinlerinden merhum Osman Çalışkan'ın torunu Halk Bankası emekli bölge müdürü Azmi Çalışkan'ın oğlu belediye emekli personeli Hüseyin Çalışkan, Nizami, Sebahattin ve Zeki Topuz'un yeğeni, Osman Çalışkan'ın kardeşi, Dorukhan ve Öykü Çalışkan'ın babası babası Orhan Çalışkan vefat etmiştir.
Fatsa Geyikçeli Kurtuluş mahallesi sakinlerinden İbrahim Bulun'un eşi Cenan, Kamil, Abdullah ve Hüseyin Bulun'un annesi Şahsene Bulun vefat etmiştir.
Fatsa Kılıçlı mahallesi sakinlerinden Mehmet Ali Demirbaş'ın oğlu merhum Turgay ve Tuncay Demirbaş'ın babası Cemal Demirbaş vefat etmiştir.
Fatsa Çöteli mahallesi sakinlerinden Hüseyin Andırıcı vefat etmiştir.