Ordu 2 Ağustos Salı vefat haberleri

TAKİP ET

Altınordu Güzelyalı Mahallesinden Şükrü ve Şahver Yurdakul’un kızı, Nezihe, Nesrin Fatma, Dilara, Zerrin ve Hayrunnisa Köksal’ın annesi Merhum Ahmet Köksal’ın eşi RİFKAT KÖKSAL vefat etmiştir. 
Altınordu Arpaköy Mahallesinden Merhum Yunus ve Fatma Türkyılmaz’ın oğlu, Nurettin, Tenzile, İsmail, Hacı Ahmet, Şükrü ve Eski Ordu Belediye Başkanı Fikret Türkyılmaz’ın kardeşi, Mustafa, Nebahat, Nezahat, Fatma ve Arif Türkyılmaz’ın babası, Ayşe Türkyılmaz’ın eşi NİZAMETTİN TÜRKYILMAZ vefat etmiştir. 

Altınordu Arpaköy Mahallesinden, Hacıisinoğullarından Merhum Cemal ve Fevziye Yılmaz’ın oğlu, Merhume Münevver ve Salih Yılmaz’ın kardeşi, Cemal, Arzu ve Yonca Yılmaz’ın babası ADNAN YILMAZ vefat etmiştir. 

Altınordu Saraycık Mahallesi'den merhum Ahmet Şenocak'ın eşi Halise Şenocak vefat etti.
Fatsa Şerefiye mahallesi sakinlerinden Fatsa Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Murat Fidan ve elektrikçi Mustafa Fidan'ın babası, Meşebükü mahallesi Muhtarı Harun Bahadır'ın dayısı Ticaret ve Sanayi Odasından emekli Kadir Fidan vefat etmiştir. 
Fatsa Oluklu mahallesi Karapınar sokaktan Ateşlilerden Fatsa Belediyesi emekli itfaiye amirlerinden merhum Mehmet oğlu Süleyman Ateşli vefat etmiştir
Altınordu Yağızlı Mahallesi'nden  merhum Abdurrahman Özyureğın oğlu Ahmet Özyürek vefat etti. 
Ordu Perşembe Belediyesi'nden emekli Mehmet Ersoy, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.