Ordu 21 Mart Salı vefat haberleri

TAKİP ET

 Altınordu Yeni Mahalle sakinlerinden merhum Muzaffer Kul’un eşi, Yıldız, Süriye, Nazan, Erol ve Olgun Kul’un annesi DÜRİYE KUL vefat etmiştir. 
Gülyalı İlçesi, Sayaca Mahallesinden merhum Nevzat ve Ayşe Gebeş’in oğlu, Hasan, Işıl, Erol ve Ercan Gebeş’in kardeşi, Ebru, Murat ve Furkan Gebeş’in babası, Ayşe Gebeş’in eşi Köy Hizmetleri Emeklisi AHMET GEBEŞ vefat etmiştir. 
  Altınordu Yemişli Mahallesinden Seyit Osman Demir’in oğlu, Mehmet ve Zübeyde Demir’in kardeşi, Nuriye Demir’in eşi, Berkant, Burak ve Leman Demir’in babası ÜNAL DEMİR vefat etmiştir. 
Altınordu Hacılar Mahallesinden, merhum Ferhat Kırtop’un eşi, Bayram, Saynur ve Cevat Kırtop’un annesi SADİYE KIRTOP vefat etmiştir. 
Ordu Köy Hizmetlerinden emekli Makina İkmal şube müdürü Abdullah Uyanık Ankara'da vefat etti.
Altınordu Akkise Mahallesinden Nevin Gönül hakkın rahmetine kavuşmuştur.
İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Diş Doktoru Çiğdem Çelenk Karakaya’nın babası Lütfi Çelenk vefat etti.
Gülyalı Mustafalı Mahallesi İmamlı Mevkiinden Gazi Ünal Aktürk'ün Eşi, Ulaş ve Binnaz'ın Anneleri Sevgican Aktürk vefat etti..
Perşembe Düz Mahalle’den merhum (makinist) Fethi Kontaş'ın eşi, emekli öğretmen İbrahim Kontaş Belediye emekli yazı işleri müdürü Uğur Kontaş, Mustafa Kontaş, Melek, Zekiye ve Nihal'in anneleri, Fatma Kontaş'ın vefat etti.
Ordu Eczacı Odası Geçmiş Dönem Başkanı
Ecz.Murat YÜRÜR ve Sevgi YÜRÜR’ün damadı, Sanem Aslı Meran’ın eşi, Yiğit-Ayşegül YÜRÜR, Hande-ibrahim ATAMAN’ın enişteleri EMRE MERAN hayatını kaybetti.
Çamaş Söken mahallesi sakinlerinden Feyzi oğullarından Söken mahallesi muhtarı Ahmet Feyzi'nin abisi merhum Osman Feyzi'nin oğlu Mehmet Feyzi vefat etmiştir…