Ordu 22 Mart Çarşamba vefat haberleri

TAKİP ET

Altınordu Karapınar Mahallesinden merhum Ali Bayhan’ın oğlu, Osman, Cemil, İsmet, Cengiz, Hüseyin, Süheyla, Hanife, merhum Bahattin, Hasan ve Bakiye Bayhan’ın kardeşi Meral, Seval, Ali ve Fatih Bayhan’ın babası CEVDET BAYHAN vefat etmiştir. 

Altınordu Aziziye Mahallesinden merhum Turgut ve Kadriye Aksoylu’nun oğlu, Avni, mesut, Hülya, Nahide, Songül, Yener, Esat ve Soner Aksoylu’nun kardeşi, Alihan, Emirhan ve Yiğithan Aksoylu’nun babası, Emine Aksoylu’nun eşi ALİ AKSOYLU vefat etmiştir. 

Altınordu Yağızlı Mahallesinden merhum İbrahim Şahin’in eşi, Hasan, Ethem ve Ramadan Şahin’in annesi ŞAZİYE ŞAHİN vefat etmiştir. 
Ulubey İlçesi, Uzunmahmut Mahallesinden merhum Salih Yavaş’ın eşi, Yaşar, Bilal, Kemal, Celal ve Yüksel Yavaş’ın annesi MÜNİRE YAVAŞ vefat etmiştir. 
Perşembe Çerli Mahallesi'nden Nezaket Yılmaz vefat etti.
Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesinden merhum Cemal Köksal'ın oğlu, Hediye Köksal'ın eşi, Dilek, Sibel, Kader, Bayram Köksal'ın babaları, Metin, Emine, Kenan Köksal'ın abileri KEMALETTİN KÖKSAL vefat etmiştir.
Mesudiye Yeşilce Beldesi eski Belediye Başkanı ve eski İSKİ Avrupa Su İsale ve Dağıtım Daire Başkanı Feyzi Ünal’ın annesi Nebiye Ünal yaşamını yitirdi.
Fatsa İslamdağ Arıkoğlu mahallesi sakinlerinden merhum İbrahim Arık'ın oğlu Nizamettin Arık'ın abisi İbrahim ve Yakup Arık'ın babası Bekir Arık vefat etmiştir.
Fatsa Ayazlı mahallesi sakinlerinden merhum Zeki, merhum Mahmut ve Sami Karayel'in babası Fatsa Belediyesi emekli personeli Necati Karayel'in abisi Celal Yerebasmaz ve Muhammed Pala'nın kayınpederi Sakarya ilkokulu eski müdürü Sabri Karayel vefat etmiştir.
Fatsa Hatipli Hatipoğlu mahallesi sakinlerinden merhum hacı Fazlı Cansız'ın oğlu Mehmet ve Recep Cansız'ın kardeşi Mevlüt Cansız vefat etmiştir.
Fatsa Demirci mahallesi sakinlerinden Bilal oğullarından merhum Bilal Yılmaz'ın oğlu Fazlı Yılmaz vefat etmiştir.
Fatsa Geyikçeli Yavuz Selim mahallesi sakinlerinden Bayram Aruk'un oğlu Halil, Mehmet ve İsa Aruk'un kardeşi İdris Aruk vefat etmiştir.
Fatsa Oluklu mahallesi Karapınar sokaktan Abdullah Davulcuoğlu'nun eşi Recep Ali Davulcuoğlu'nun annesi Emine Davulcuoğlu vefat etmiştir.
Fatsa Yenidoğan mahallesi sakinlerinden Mustafa Baş'ın oğlu Ahmet ve Murat Baş'ın abisi Hikmet Baş vefat etmiştir