Ordu 23 Şubat Perşembe Ordu vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 23 Şubat Perşembe Ordu vefat haberleri
Altınordu Eyüplü Mahallesinden merhum Hasan Aydın’ın eşi, Hülya, Meliha ve Hatice’nin annesi EMİNE AYDIN vefat etmiştir. 
  Altınordu Bayadı Mahallesinden Salih ve Emine Kaya’nın oğlu, Şükran, Müjgan, Yılmaz, Namık, Nuri ve Merhum Mehmet Kaya’nın kardeşi, Kubilay, Kutla ve Hüseyin Kaya’nın babası SABRİ KAYA vefat etmiştir. 
  Altınordu Nizamettin Mahallesi’nden Merhum Sait ve Fatma Toksoy’un oğlu, Gülbin ve İsmail Toksoy’un kardeşi, Öykü ve Umut Toksoy’un babası, Aslı Toksoy’un eşi ÖZGÜR TOKSOY vefat etmiştir. 
 Altınordu Selimiye Mahallesinden, merhum Hacı İdris Sandıkçının eşi, Ayten, Saynur, Vedat, Suna, Aydın ve Bülent Sandıkçı’nın annesi SANİYE SANDIKÇI vefat etmiştir. 
Fatsa Sakarya mahallesi sakinlerinden Mustafa Ceceloğlu, Melek Demirkol, Ayşe Zırhlı ve Meral Baycan’ın babası  Hacı Bahri Ceceloğlu vefat etmiştir.
Fatsa Mustafa Kemal Paşa mahallesi sakinlerinden Fatsa Nüfus Müdürü Murat Süsün'ün kardeşi Nüfus Müdürlüğü personeli Mustafa Süsün vefat etmiştir.
Fatsa Kayaca mahallesi sakinlerinden Bolaman Devrent semti esnaflarından Şefi, Ahmet ve Nuri Gül'ün annesi Hacı Hüsamettin Gül'ün eşi Şükriye Gül vefat etmiştir.
Çamaş esnaflarından Cemali Sarıdiken'in eşi Ramadan Sarıdiken'in gelini Kadriye Sarıdiken vefat etmistir.
Fatsa İnönü mahallesi sakinlerinden Ahmet Metin'in eşi Ayşe Metin vefat etmiştir.
Perşembe Saray Başlamış Mahallesinden, Süleymanoğullarından, Gökmen Aktürk'ün annesi Güldam Aktürk'ün vefat etti.
Fatsa Nüfus Müdürü Murat Süsün'ün kardeşi ,Nüfus müdürlüğü personeli Mustafa Süsün, hayatını kaybetti.
Ulubey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Coşgun Duman vefat etti.
Akkuş Seferli Mahallesinden   Durmuş eşi (lokantacı) HÜSNE ÇALIKOĞLU hakkın rahmetine kavuşmuştur.