Ordu 24 Ocak vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 24 Ocak Salı vefat haberleri
Altınordu Eyüplü Mahallesinden, merhum Ahmet ve Fikriye Yıldırım’ın oğlu, Mine ve merhum Mahmut Yıldırım’ın ağabeyi MEHMET YILDIRIM vefat etmiştir. 
Perşembe İlçesi, Mersin Mahallesinden, merhum Hatice ve Nazmi Müldür’ün oğlu, Şöhret, Ayşegül ve merhum Hakkı Müldür’ün kardeşi, merhum Nahide Müldür’ün eşi, Yeliz, Elif ve Sinan Müldür’ün babası HASAN HAYDAR MÜLDÜR vefat etmiştir. 
Altınordu Bahçelievler Mahallesinden, merhum Sevim Çerçil’in eşi, Ayşegül, Selçuk Oğuz ve Reşit Can Çerçil’in babası, Ordu esnaflarından ARİF ÇERÇİL vefat etmiştir. 
Fatsa Fatih mahallesi sakinlerinden merhum Ali Aktaş'ın oğlu emekli öğretmen merhum Arif Aktaş'ın kardeşi Ali Murat Aktaş'ın babası Ali Aktaş (subay ali) vefat etmiştir. 
Fatsa Bahçeler mahallesi Hacılar sokak sakinlerinden merhum Dursun, merhum Selahattin, Aydın ve Recep Kışan'ın babası Ahmet Kışan vefat etmiştir
Ünye Tepeköy Kepsil mevki sakinlerinden merhum Mahmut Öztürk'ün oğlu Aydın Öztürk'ün babası Cahit Kutlu ve Şükrü Öztürk'ün kayınpederi Fahri Öztürk vefat etmiştir. 
Fatsa Çömlekli mahallesi sakinlerinden Şaban ve Bahri Kalafat'ın babası Hacı Bahri Kalafat vefat etmiştir.
Fatsa Sazcılar mahallesi sakinlerinden merhum Cemal Kayan'ın oğlu merhum Ahmet, Abdulhamit Kayan'ın kardeşi Cemal Kayan'ın babası Hasan Kayan vefat etmiştir