Ordu 25 Kasım Cuma vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 25 Kasım Cuma vefat haberleri

Altınordu Sağırlı Mahallesi’nden Uzunömeroğullarından merhum Ömer Uzunlar’ın kızı merhum Sami Uzunlar’ın eşi, Tuncay, Ensi, İhsan, Hilmi Uzunlar, Sayime Çiçek ve Merhume Nurca Tiryaki’nin anneleri Huriye Uzunlar vefat etti.
Altınordu Bayadı Mahallesi'nden Usta oğullarından merhum Emin Usta'nın oğlu, Alev ve Tuna ustanın babaları, Nimet Usta eşi emekli Gardiyan Ayhan Usta vefat etmiştir
 
Altınordu Orhaniye Mahallesi'nden merhum Dursun Ali Özcanlı'nın eşi, Ayşe, Ahmet, Nurettin, Mustafa, Hatice, Fatma, Süleyman, Muhittin ve Aynur özcanlı'nın anneleri Huriye Makbule Özcanlı vefat etmiştir. 
Kuylu mahallesinden Durmuşoğlu mevkinden Fındıkçı ogullarindan, Merhum Hüseyin Gölcünün oğlu, Merhum İbrahim Gölcünün kardeşi, Cihan Gölcünün amcası ve Hüseyin Gölcü’nün Babası Mustafa Gölcü vefat etmiştir. 
 
Ulubey Doğlu Mahallesi'nden kurbaşoğullarından merhum Hamdi ve Perihan Gürsoy'un kızı, Salih, Şükrü ve Tanju Gürsoy'un ablası, Anıl ve Dilek aydınoğlu'nun annesi Öznur Gürsoy vefat etmiştir. 
Altınordu İlçesinden Merhum Ahmet Cemal ve Fatma Mağden'in kızı, Murat ve Habibe Yaraş'ın gelini, Orhan Yaraş'ın eşi, Ceylan, Fatih Turan, Habibe, Yeşim, Murat, Hadiye Yaraş'ın annesi, Yıldız Coşkun Çömlekçi , Bahattin Turan'ın anneaneleri, İklim, Ecem'in babaannesi YILDIZ YARAŞ hakkın rahmetine kavuştu .
Fatsa Bolaman mahallesi Devrent mevki sakinlerinden Muammer ve Gökhan Tepe'nin babası Fatsa esnaflarından bırandacı Halil Gülboy'un kayınpederi Abdullah Tepe vefat etmiştir.
Fatsa Beyceli mahallesi Cemali sokaktan merhum Ali Kartal'ın eşi Tekke mahallesinden Şinasi ve Sefer Sucu'nun ablası, Zarife Sucu vefat etmiştir.
Fatsa İslamdağ Karamanlı mahallesi sakinlerinden merhum Mevlüt İlke'nin oğlu Fahrettin, Yener, İlhan ve Habil İlke'nin babası Hacı Fahri İlke vefat etmiştir.
Ünye Erenyurt Hasanlı mahallesi sakinlerinden merhum Ali Osman Çivici'nin eşi, Cafer Mehmet ve Aydın Çivici'nin annesi Sevgi Çivici vefat etmiştir.