Ordu 26 Ekim Çarşamba vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 26 Ekim Çarşamba vefat haberleri
Ulubey İlçesi, Kumrulu Mahallesinden, merhum Mevlüt Dündar’ın oğlu, Mevlüde, Fatma, Remziye ve Ali Dündar’ın kardeşi, Şükriye Dündar’ın eşi, Belgin Dündar Ulusoy’un babası REMZİ DÜNDAR vefat etmiştir.
Altınordu Kumbaşı Mahallesinden, muhtar Nevin Gül’ün Kayınbiraderi, merhum Mustafa ve Rabia Gül’ün oğlu, Meral, Orhan, Melek ve merhum Yılmaz Gül’ün ağabeyi, Gülsevim, Öznur ve Mustafa Gül’ün babası, Melek Gül’ün eşi, Kumbaşı Mahallesi esnaflarından ARSLAN GÜL vefat etmiştir.
  Ordu eşraflarından, Ayşegül ve Talip Erkoç’un oğlu, Oğuzhan Erkoç’un ağabeyi ANIL ERKOÇ vefat etmiştir.
Fatsa Sakarya mahallesi sakinlerinden eski Şerefiye mahallesi Muhtarı merhum Mustafa Çataltaş'ın oğlu Gökhan Çataltaş'ın babası Mahmut ve Zeki Çataltaş'ın kardeşi Aziz Töngelli, Yusuf Topkara'nın kayınpederi emekli belediye personeli Hamit Çataltaş vefat etmiştir
Fatsa Kurtuluş mahallesi sakinlerinden merhum Kadir ve terzi Feride Ersoy'un kızı Cenan ve merhum Prof. Yılmaz Ersoy'un kız kardeşi Eda ve Esra Ersoy'un annesi Ayla Ersoy vefat etmiştir
Fatsa Aslancami Saitler küme evleri sakinlerinden Şükrü eşi Murat ve Engin Yıldırım'ın annesi Fethiye Yıldırım vefat etmiştir.
Fatsa Aşağı Bahçeler mahallesi sakinlerinden Harun ve Hüseyin Nacak'ın babası Temel Nacak vefat etmiştir