ORDU 27 KASIM VEFAT HABERLERİ

TAKİP ET

 Ulubey Çağlayan Mahallesi eski Muhtarı Merhum Remzi Korkmaz’ın eşi , FATMA KORKMAZ vefat etmiştir Cenazesi bugün Ulubey Çağlayan Mahallesinde Cuma namazını ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Ulubey Kardeşler Mahallesinden , Hasanoğullarından , Merhum Ali Ayaltı’nın oğlu , İsmail ,Mehmet ve Merhum Mahmut Ayaltı’nın kardeşi , Ferdi Ayaltı’nın babası , MEVLÜT AYALTI vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10:30’da Şirinevler Mahallesinde bulunan evinden alınarak Kardeşler Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Altınordu  Zaferi Milli Mahallesinden , Nazım ve Merhume Fatma Demir’in oğlu , Seyhan, Ceyhan, Cengiz, Yalçın ve Engin Demir’in kardeşi , Çağlayan ve Gamze Demir’in babası , Emekli Astsubay CUMHUR DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Zaferi Milli Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Altınordu Perşembe Mersin Mahallesinden , Ömersofuoğullarından , Merhum Bilal Sağlam’ın oğlu , Namiye Sağlam’ın eşi , Cumhur ve Ümit Sağlam’ın babası , Karayollarından emekli EMİN SAĞLAM vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta  Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Mersin Mahallesinde defnedilecektir.

Altınordu   Yemişli Mahallesinden Mehmet ve Sadise Uygun’nun kızı , Murat Uygun’nun kardeşi , Emekli Başçavuş Abdullah Bölükbaş’ın eşi , Ferzan , Nazan ve Ercan Baölükbaş’ın annesi AYSEL BÖLÜKBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Mahallesinde defnedilecektir.

Fatsa Şerefiye mahallesi sakinlerinden Cemal Atuk’un eşi, Çamaş Belediyesi Emekli Personeli Ahmet Ayva’nın kayınvalidesi, Emin ve Belediyemiz Zabıta Personeli Neşet Atuk’un annesi Emine Atuk vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Çatalpınar Sayacatürk Devük mahallesi merkez camiinde namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatsa Ilıca Akçakese mahallesi sakinlerinden Hasbi Dikmetaş’ın oğlu, Cemil Dikmetaş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Akçakese Mahallesi merkez camiinde namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.