Ordu 28 Şubat Salı vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 28 Şubat 2023 Salı vefat haberleri

Altınordu Karapınar Mahallesinden, merhum Mustafa ve Hüsne Erduman’ın kızı, Nermin, Serpil, Sevilay ve Kazım Erduman’ın kardeşi SİBEL ERDUMAN vefat etmiştir.

Altınordu Aziziye Mahallesi 'den merhum Kadir Yiğit ve merhum Sevim Yiğit 'in oğlu Zeki Mesut Yiğit hakkın rahmetine kavuşmuştur Gölköy Damarlı Mahallesi'nden Çelenkoğullarından Merhum Ömer Çelenk'in oğlu OLCAY ÇELENK vefat etti.

 Ulubey İlçesi, Kumrulu Mahallesinden, merhum Ali Kılıç’ın kızı, Hasan, merhum Selahattin ve Şerafettin Kılıç’ın kardeşi, Nedret, Zeliha ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Adnan Güzelordu’nun annesi, Abdullah Güzeordu’nun eşi TÜRKAN GÜZELORDU vefat etmiştir.

Gireun İli, Demirözü köyünden merhum Durak Hitaloğlu’nun eşi, Ramazan, Rasim ve Nazım Hitaloğlu’nun annesi, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu ve Hakan Hitaloğlu’nun babaannesi, HATİCE HİTALOĞLU vefat etmiştir.

Ulubey İlçesi Koşaca Mahallesinden merhum Mustafa Yıldız’ın oğlu, İlknur ve Umut Yıldız’ın babası, Hakiye Yıldız’ın eşi MEHMET YILDIZ vefat etmiştir.

 

   Gülyalı İlçesi Hoşköy Mahallesinden merhum Ahmet ve Emine Cebeci’nin oğlu, merhum Abdullah Cebeci’nin kardeşi, Demet, Levent ve Bülent Cebeci’nin babası, Habibe Cebeci’nin eşi, ARSLAN CEBECİ vefat etmiştir.

 

Perşembe Babalı mahallesi örümcek mevkiinden Ciğerim oğullarından Merhum Sadık Ciğerim'in oğlu Melek Ciğerim'in eşi, Serkan,Serap ve Seçil'in babaları Perşembe Ziraat Bankasın'dan emekli Fehmi Ciğerim'in vefat etti.

Akkuş Yeşilgüneycik Mahallesi Çardak mevkinden Cengiz Coşkun'un eşi Arzu Coşkun vefat etmiştir.

Fatsa Yapraklı mahallesi sakinlerinden merhum Ahmet İlişik'in eşi merhum Emir İlişik'in annesi Hacer İlişik vefat etmiştir

Fatsa Kösebucağı mahallesi sakinlerinden merhum Ramadan Ak'ın oğlu, Selim Ak'ın abisi İsmet Ak vefat etmiştir.

Fatsa Dereyurt mahallesi sakinlerinden merhum Mehmet Ceylan'ın oğlu İrfan, Erol ve İhsan Ceylan'ın babası Mustafa Ceylan vefat etmiştir.

Fatsa Yenipazar Gölbaşı mahallesi sakinlerinden merhum Çerkez Mahmut Şensu'nun kızı Mithat Demirbaş'ın eşi, Tolga Demirbaş'ın annesi Gülizar Demirbaş vefat etmiştir.