Ordu 28 Temmuz Perşembe vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 28 Temmuz Perşembe vefat haberleri;
Ulubey ilçesi fındıklı Mahallesinden Merhum Hami Topçuoğlu’nun eşi, Hamide, esen bahar, Hülya, Ömer, Enver ve Oktay Topçuoğlu’nun annesi PAKİZE TOP vefat etmiştir. 
Altınordu Nizamettin Mahallesinden, Çon oğullarından, merhum Mustafa Alay’ın oğlu, Mehmet, Selim ve Yücel Alay’ın ağabeyi, Hüseyin, Sedat ve Sibel Alay’ın babası, Müjgan Alay’ın eşi DURSUN ALAY vefat etmiştir. 
   
Altınordu Eyüplü Mahallesi'nden Engin Candan vefat etti.
Ordu Perşembe Eski Mal Müdürü Merhum İrfan Tarhan'ın eşi, Emekli Öğretmen Ayşe Beyhan Aydınkaptan, İlhan Tarhan, Mehmet Orhan Tarhan'ın annesi, Sinan Aydınkaptan ve Zerrin Tarhan'ın kayınvalidesi, Ezgi Aydınkaptan Maden ve Bora Aydınkaptan'ın anneannesi, Işıl ve İdil Tarhan'ın babaannesi Nursel Tarhan vefat etti.
Gürgentepe Akyurt mahallesi Öldü Mahallesi'nden Eski Muhtar Ali Hazır'ın eşi Güfer Hazır vefat etmiştir.
Ordu Gülyalı Mustafalı Mahallesinden Zelfi Varol’un  un eşi ,Necati, Nejla, Fatma, Altun, Leyla ve Ordu merkez din görevlisi Hacıbey Varol' un babası Hacı Ahmet Varol vefat etti.
 
Fatsa Yavaş mahallesi sakinlerinden Ferhat Yıldırım vefat etmiştir.
Fatsa Buharı mahallesi sakinlerinden  Aşıkoğullarından merhum Ahmet Özsoy'uneşi, Salih - Halil ve Turgut Özsoy'un annesi Sanayi esnaflarından Mehmet Bahar'ın kayınvalidesi Ayşe Özsoy vefat etmiştir.
Fatsa Ayazlı Mahallesi sakinlerinden eski dolmuşçulardan Mustafa Galav'ın eşi Sabri ve Abdullah Semiz'in ablası Zehra Galav vefat etmiştir