Ordu 29 .08.2022 Pazartesi Ölüm İlanları

TAKİP ET

Ordu 29 Ağustos Pazartesi vefat haberleri

Ulubey İlçesi Güzelyurt Mahallesinden Merhum Hilmi Yeşilbaş’ın eşi, Serpil, Semra, Coşkun ve Oğuz Yeşilbaş’ın annesi, AYŞE YEŞİLBAŞ vefat etmiştir. 
Altınordu Karşıyaka Mahallesinden Memişoğullarından, Bekir ve Salime Yüksel’in oğlu, Merhum İlhan Yüksel’in kardeşi, Yurdagül Yüksel’in eşi HASAN ADNAN YÜKSEL vefat etmiştir. 
Altınordu Hacılar Mahallesinden Hami, Cafer ve Ali Şentürk’ün kardeşi, Melahat, Mehmet, Abdullah, Salih, Nebahat ve Nurettin Şentürk’ün babası, Pembe Şentürk’ün eşi NURİ ŞENTÜRK vefat etmiştir. 

Altınordu  Öceli Mahallesinden Hatipoğullarından Öceli Mahallesi eski Muhtarı Merhum Dursun ve Ayşe Hatipoğlu’nun kızı, Merhum Ahmet, Kadriye, Kadir, Nacit, Naci ve Nebi Hatipoğlu’nun kardeşi ŞENAY HATİPOĞLU vefat etmiştir. 
Altınordu Yıldızlı Mahallesinden Merhum Rasim Özgül’ün eşi, Emine, Saffet, Salih, Ali ve Aydın Özgül’ün annesi MİNİRE ÖZGÜL vefat etmiştir. 
Fatsa Şerefiye mahallesi sakinlerinden merhum Kemal Eruzun'un oğlu, Dursun Mehmet Eruzun'un kardeşi, Kemâl ve Merve Eruzun'un babası Gazeteci ve Tiyatro Sanatçısı Zekeriya Eruzun vefat etmiştir. 
Fatsa Bozdoğan mahallesi sakinlerinden Mustafa Odabaş'ın oğlu İlhan Odabaş'ın abisi Yasin Emre Odabaş'ın babası Mali Müşavir Zeki Odabaş'ın yeğeni Süleyman Odabaş vefat etmiştir.
Fatsa Ilıca Sarmaşık Kıranyol mahallesi sakinlerinden Musapaşaoğullarından Merhum Cafer oğlu, Cezmi, İsmail ve Ayhan Yıldız'ın kardeşi, Aytaç ve Aydan Yıldız'ın babası emekli hastane müdürü Aydın Yıldız vefat etmiştir.
Fatsa Demirci mahallesi sakinlerinden Cenolarından Şükrü Yılmaz vefat etmiştir.
Fatsa Yavaş mahallesi sakinlerinden Fikret Gülmez vefat etmiştir.