Ordu 3 Ocak Salı vefat haberleri

TAKİP ET

 Ordu 3 Ocak Salı vefat haberleri
Akyazı Mahallesinden, Mustafa Gül’ün eşi, Esra ve Özlem’in annesi, merhum Ahmet ve Asiye Erduman’ın kızı, Hatice, Ayten, Necat, Erol ve merhum Abdullah Erduman’ın kardeşi AYSEL GÜL vefat etmiştir.
Fatsa Yalıköy mahallesi Köseli semtinden merhum Emir Aydın'ın oğlu Beytullah, Veysel, Fahri, Muhtullah ve Bahittin Aydın'ın babası Osman Aydın vefat etmiştir.
Fatsa Çöteli mahallesi sakinlerinden Yusuf Top'un oğlu Zehni Top vefat etmiştir
Fatsa Aşağı Fizme sakinlerinden Mehmet Yetisek'in eşi Fatsa Orta Büyük Camii eski müezzini Sabri Yetisek'in annesi Cemile Yetişek vefat etmiştir .
Perşembe  Saray Mahallesi Pirahmet mevkinden olup İstanbul’da ikamet eden İnceoğullarndan, merhum Şerif ve merhum İbrahim Kılıç’ın; merhum Selime Altunay ve merhum Sayme Yazıcı’nın kız kardeşleri, Gülnur ve Tarık Faruk Günay’ın anneleri Gülsüm Günay İstanbul’da vefat etti.
Perşembe Anaç Mahallesi Zeyneloğlu sokaktan merhum Cevat Özcan ve Sebahat Özcan’ın oğlu, Emine Özcan'ın eşi, Serkan, Gürkan ve Umut’un babaları, Saray Mahallesinden Merhum emekli bekçi İbrahim Kılıç’ın damadı; Mehmet Kılıç 'ın eniştesi emekli polis memuru Kürşat Özcan vefat etti.
Perşembe Alınca mahallesinden Topaloğullarından merhum Ali eşi Bahtiyar, Şefik Selahaddin ve barış Topal’ın anneleri Rabia Topal vefat etti.
Perşembe Kovanlı Mahallesi’nden merhum Hacı İsmail kızı Hanife Keskin vefat etti.
Perşembe Çınar mahallesinden Uzun Ahmetoğullarından merhum İsa Uzun'un eşi, Mehmet, Melike, Miray Neşe'nin anneleri Murat Akkaya'nın kayın validesi Mezide Uzun vefat etti.