Ordu 3 Şubat Cuma vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 3 Şubat Cuma vefat haberleri
Perşembe İlçesinden Müberra, Osman ve Sacid İmamoğlu’nun annesi, HALİDE LEBİBE İMAMOĞLU vefat etmiştir .
Fatsa Başköy mahallesi sakinlerinden, Kadir Kara ‘nın eşi, 25.Dönem Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Mehmet Kara’nın kayın validesi, Hatice, Ramazan, Recep ve Ersan Kara'nın annesi, Şeref, Abdurrahman ve Mahir Uzun’un ablası Hacı Fatma Kara vefat etmiştir.
Fatsa Örencik merkez mahallesi sakinlerinden merhum Şükrü Yerebeasmaz'ın kızı, merhum terzi Mehmet Gectin'in eşi Yılmaz, Sinan, Kenan, Nejmi ve Abdullah Geçtin'in annesi Güller Geçtin vefat etmiştir.
Çamaş Budak köyü sakinlerinden Hasan, Fahri, Bahri, Sezai ve Celal Yavaş'ın babası Rafet Yavaş vefat etmiştir.
Ünye Erenyurt mahallesi sakinlerinden Bekir Gümüş'ün eşi Kadriye Gümüş vefat etmiştir,
Perşembe Medreseönü Mahallesinden emekli öğretmen Sıtkı Doğan’ın eşi Mürüvet Doğan vefat etti.
Altınordu Yagızlı Mahallesı'nden merhum Galip Şahin'ın kızı Ayhan Şahin'in kardesı Özcan ,Özkan, Muhammer Şahin'in ablası Emre Yıldız ve merhum Erhan Yıldız’ın annelerı ZEYNEP ŞAHİN vefat etmiştır.
Altınordu Bucak Mahallesi’nden Fatma Bakar vefat etti..
Kabadüz Yokuşdibi beldesi Artıklı mahallesinden Sarıyer ferahevler de ikamet eden Ferahevler kurucu muhtarı Elmas Aydın’ın eşi Asiye,Bediye ,Yücel Aydın’ın babaları Hicabi Aydın vefat etmiştir.

Perşembe Çaka Çaytepe köyünden Şakir Balcı ‘nın eşi, Onur ve Oğuz’un anneleri, Gülhanım, Hatun, Nedime, Gülser, Merhum Doktor Mustafa Deniz,Suna ve Kezban’ın kızkardeşi Seren Balcı vefat etmiştir.