Ordu 30 Ocak Pazartesi vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 30 Ocak Pazartesi vefat haberleri
Altınordu Güzelyalı Mahallesinden merhum Ali Galip Kürşat’ın eşi, Mehmet Erim, Gülistan, Feride ve merhum Ahmet Cemil Kürşat’ın annesi emekli öğretmen NERİMAN KÜRŞAT vefat etmiştir 
Ulubey İlçesi Yeni Sayaca Mahallesi merhum nevzat ve Fatma Korkmaz’ın kızı, Murat, Nevzat ve Kübra Altuncan’ın annesi cengiz Altuncan’ın eşi DİLEK ALTUNCA vefat etmiştir 
Altınordu Taşbaşı Mahallesinden merhum Niyazi ve Ayşe Kaya’nın oğlu, Recep Kaya’nın kardeşi, Utku, kadir, Soner ve Nazlıcan Kaya’nın babası, Hatice Kaya’nın eşi CEMİL KAYA vefat etmiştir .
Perşembe Medreseönü’nden Mollahasanoğullarından, merhum ismet Yeşilyurt'un oğlu Mehmet Yeşilyurt vefat etti.
Perşembe Kaleyaka Mahallesi’nden Avcıoğullarından, merhum Mehmet Ali Avcı'nın oğlu Nezihe, Nezaket ve Ali Avcı'nın babaları, Ferhat, Temel, merhum İbrahim, merhume Emine, Kıymet ve Erdoğan Avcı'nın kardeşleri merhume Emine Avcı'nın eşi, Köy Hizmetlerinden Emekli Murat Avcı vefat etti.
Fatsa Dumlupınar mahallesi sakinlerinden merhum Mehmet Talay'ın oğlu Şevki Talay'ın kardeşi, merhume Semra İnoğlu ve merhum Ali Talay'ın abisi Yasin Mert Talay, Hacer Orbey ve Sema Haznedar'ın babası Kadir Talay vefat etmiştir.
Fatsa Kurtuluş Mahallesi sakinlerinden İsa, Tuncay ve ilçemiz esnaflarından İbrahim Karayiğit'in babası Mehmet Naci Karayiğit vefat etmiştir.
Fatsa Beyceli mahallesi Camallı sokaktan merhum Hasan Tarım'ın oğlu Adem, Adil, Fatih, İbrahim ve Mustafa Tarım'ın babası Mehmet Tarım vefat etmiştir.

Fatsa Ilıca Kayaköy Mahallesi'nden Nazım Yüksel vefat etti.