Ordu 6 Mayıs Cumartesi vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 6 Mayıs Cumartesi vefat haberleri
*Gülyalı  Turnasuyu Mahallesinden Cevat ve Vesile Koyun’un oğlu, Tülay Koyun’un eşi, Gökhan ve Tolga Koyun’un babası NECDET KOYUN vefat etmiştir
*Ulubey Aydınlar Mahallesinden Kocahasanoğullarından Merhum Hamdi Yılmaz’ın eşi Hasan,Özcan ve Neriman Yeşil Tepenin Anneleri NAZMİYE YILMAZ vefat etmiştir.
* Altınordu İlçesinden Merhum şakir palaşoğlunun eşi Olgun,Selçuk ve Neslihan Kandemir’in anneleri Mahmut, Fadime ve Fikri Tören’in kardeşleri Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in muhterem Halası FİKRET PALAŞOĞLU vefat etmiştir.
*Aybastı Sağlık Mahallesi’nden Emine Emek vefat etti.
*Ünye Başköy Mahallesi’nden Rahime Ürer vefat etti.
*Fatsa Dumlupınar mahallesi sakinlerinden Şaduman Baytok'un eşi merhum Erhan ve *Ertan Baytok'un babası Ayşegül Baytok'un kayınpederi Erdoğan Baytok vefat etmiştir.
*Fatsa Beyceli mahallesi Kuz sokaktan merhum Bayram İkiz'in oğlu, Ahmet ve Cemil İkiz’ in kardeşi Celal İkiz vefat etmiştir.
*Fatsa eski esnaflarından terzi Dursun Hayta'nın eşi Enver, Atiye, Yusuf ve Fatma Hayta'nın annesi İsmail Sarıkaya ve Sezgin Uyar'ın kayınvalidesi Nurten Hayta vefat etmiştir.
*Fatsa Bahçeler mahallesi sakinlerinden merhum Mustafa Kepir'in oğlu Hikmet, Fikri ve Mustafa Kepir'in babası İsmail Kepir vefat etmiştir.
*Fatsa Duayeri mahallesi Tepetam mevki sakinlerinden merhum Celal Tepetam'ın eşi Süleyman Tepetam'ın annesi Asiye Tepetam vefat etmiştir.
*Fatsa Çömlekli Mahallesi sakinlerinden merhum Selver Şen'in eşi Sanayi esnaflarından kaportacı Ferhat ve Murat Şen'in annesi İsmet Baran'ın ablası Saime Şen vefat etmiştir.