Ordu 6 Ocak Cuma vefat haberleri

TAKİP ET

6 Ocak Cuma Ordu vefat haberleri
Altınordu Saraycık Mahallesi Merkez Mevkiinden Nermin, Fatma ve Ayşegül’ün babası, Saraycık Merkez camii emekli İmamı CEMAL FURTUN vefat etmiştir. 
Altınordu Karacaömer Mahallesinden Çavdaroğullarından, merhum Nazım ve Güllü Çavdar’ın oğlu, Fatma, Aydın ve Mehmet Çavdar’ın kardeşi, Gül, Gülçin, Doğan ve Volkan Çavdar’ın babası CELAL ÇAVDAR vefat etmiştir.
Altınordu Saraycık Mahallesi’nden Dereli Mahallesi eski Muhtarı Hami Kırca ve Bayram Kırca’nın kardeşi emekli polis memuru Sami Kırca vefat etti.
Fatsa Meşebükü Mahallesi sakinlerinden merhum Mehmet, Merhum Muharrem, merhum başkomiser Ahmet ve Ali İzvermez'in abisi sanayi esnaflarından kaportacı Sabri İlgüv'ün kayınpederi, Dursun İzvermez vefat etmiştir. 
Çamaş Budak Mahalle sakinlerinden Ahmet Ali Keklik'in oğlu Fatsa kütüphanesi emeklisi Mustafa Kurt'un dünürü Yaşar Keklik vefat etmiştir
Fatsa Hatipli Çubuklu mahallesi sakinlerinden Yaşar, Celal ve Ahmet Kasa'nın babası Fehmi Kasa vefat etmiştir
Fatsa Fatih mahallesi sakinlerinden merhum Mahmut Kurt'un kızı Ali Bicil'in gelini Recep Bicil'in eşi Yavuz, Ali ve Murat Bicil'in annesi Hayriye Bicil vefat etmiştir