Ordu 7 Mart Salı vefat haberleri

TAKİP ET

 Perşembe İlçesi, Yarlı Mahallesinden, merhum Abdullah ve Hayriye Şahin’in oğlu, Yaşar, Merhum Nurettin, Hayrettin ve Necmettin Şahin’in kardeşi, Suna Şahin’in eşi, Aysel, Hanife, Kerim ve Selim Şahin’in babası Ordu esnaflarından KEMAL ŞAHİN vefat etmiştir .

Altınordu Sağırlı Mahallesinden Merhum Ahmet BAYRAKTAR'IN kızı Hasan ŞAŞMAZIN Eşi Sevtap ODABAŞ Sedat ve Serkan ŞAŞMAZIN Anneleri Zehra ŞAŞMAZ vefat etti.

Gürgentepe Tikence Mahallesi'nden,Ulubey Esnaflarından Ramazan İnce, Ordu esnaflarından merhum Olgun ince ve Salih ince nin Anneleri merhum Mahmut ince nin Eşi Nazife ince Hakka yürümüştür.

Perşembe Anaç Mahallesinden Göçoğullarından Muhsin oğlu Okan , Gökhan, Murat ve Gülhan'ın abileri Bekir Sıtkı Güven vefat etti.

Fatsa Hıdırbeyli mahallesi sakinlerinden merhum İsmail Uslu'nun kızı merhum Ahmet, merhum Cemal ve Hamit Uslu'nun ablası eski muhtar merhum Mustafa Akman'ın eşi Fatsa Belediyesi personeli Muhsin Yılmaz ve din görevlisi Yüksel Ersoy'un kayınvalidesi Şerife Akman vefat etmiştir.

Fatsa Yassıtaş mahallesi sakinlerinden merhum İbrahim Udül'ün oğlu, merhum Yaşar, Ali ve Yusuf Udül'ün kardeşi, İbrahim Udül'ün babası, Metin Özcüre,nin kayınpederi Mustafa Udül vefat etmiştir.

Fatsa Palazlı mahallesi sakinlerinden merhum Dursun Demirbaş'ın oğlu emekli banka müdürü Mustafa Demirbaş vefat etmiştir.

Fatsa Kaleönü mahallesi sakinlerinden Mehmet Çavuş'un oğlu Nurettin, İsmet, Mahmut Çavuş ve Aynur Bal'ın babası Fatsa Belediyesi eski personeli Ahmet Çavuş vefat etmiştir.