Ordu 9 Kasım Çarşamba vefat haberleri

TAKİP ET

Ordu 9 Kasım Çarşamba vefat haberleri
Altınordu  Saraycık Mahallesi Aktam Mevkiinden merhum Hacı Emir’in oğlu, Muharrem ve Feyzullah Kartal’ın babası İBRAHİM KARTAL vefat etmiştir. 
Altınordu   Eskipazar Mahallesinden merhum Mustafa Tosun’un oğlu, İnci, Taliye ve Cengiz Tosun’un kardeşi, Çiğdem, Yeliz ve Mustafa Tosun’un babası, Müsebbiye Tosun’un eşi CEMİL TOSUN vefat etmiştir. 
Ulubey İlçesi Şahinkaya Mahallesinden Aysel, Ayfer, Ayten, İbrahim, Ayhan ve Orhan Kulakcı’nın babası Emekli Öğretmen ALİ KULAKCI vefat etmiştir. 
Ulubey İlçesi, Aydınlar Mahallesinden merhum Mehmet ve Sabiha Akkaya’nın oğlu, Sebahat, Yücel, Birol ve merhum Sebahattin Akkaya’nın kardeşi, Leyla Akkaya’nın eşi, Serpil, Selim ve Seçkin Akkaya’nın babası, SELAMİ AKKAYA vefat etmiştir. 
Altınordu Şarkiye Mahallesi’nden Hasan Akgün’ün eşi Mehtap Akgün vefat etti.
Altınordu Yukarıtepe Mahallesi’nden Dramalı merhum Ali ve Kıymet Karagöl’ün torunu, merhum Ahmet Karagöl’ün kızı Gönül Karagöl vefat etmiştir.
Ulubey Güzelyurt Mahallesi’nden merhum Halil ve Hafize Kuloğlu’nun oğlu, Kenan, Saynur ve Erol Özkul’un babaları, Vedat, Neşet, Hamdi, Nuri ve Erdal Özkul’un abileri merhum Çakır Ergen,merhum Münevver Arlı, Homak Ergen’in kardeşi, Burhan Çakmak ve Celal Karademir’in kayınpederi emekli PTT memuru Celal Özkul vefat etti.
Fatsa Gölköy mahallesi sakinlerinden Hafızoğullarından merhum Süleyman Kavcı'nın oğlu İtfaiye personeli Okan Kavcı'nın babası Nizamettin Kavcı vefat etmiştir.
Fatsa İslamdağ İspiroğlu mahallesi sakinlerinden merhum Dursun Bebe'nin kızı Ali ispir'in eşi Erdoğan, Hikmet İsmet İspir'in annesi Fatma İspir vefat etmiştir.
Ünye Erenyurt Çakmaklı mahallesi sakinlerinden merhum Mehmet Tandoğan'ın eşi Ahmet, merhum Durmuş, Dursun, Fatsa esnaflarından Atıf ve Şakir Tandoğan'ın annesi Fatma Tandoğan vefat etmiştir.
Fatsa Uzundere Köypınar mahallesi sakinlerinden merhum Mustafa Orhan'ın oğlu merhum Nuri, İsmail, İsa ve Musa Orhan'ın babası Aydın Orhan vefat etmiştir.
Fatsa Kurtuluş mahallesi sakinlerinden merhum Ali Rıza Keskin'in oğlu Serdar Keskin'in babası Yüksel Keskin vefat etmiştir.
Fatsa Büyükkoç mahallesi Elmalı mevki sakinlerinden Bayram Gök'ün eşi Emine Gök vefat etmiştir.
Çamaş Gümüşlü mahallesi sakinlerinden İlhami Koç'un babası Şükrü, Mehmet, Ahmet ve Ramazan Koç'un abisi Mahmut vefat etmiştir