Ordu Afiş Gazetesi kuruluş yıldönümünde gazetenin yanında helva dağıttı

TAKİP ET

Ordu'da Afiş Gazetesi 17. kuruluş yıldönümünde, Anadolu basınının çektiği sıkıntılara dikkat çekmek için okuyucularına helva dağıttı.

Anadolu Basını can çekişiyor. Yazılı basın dijitalin karşısında zor günler geçiriyor. Ordu'da 17 yıldır yayın yapan Afiş Gazetesi, kuruluş yıldönümünde okuyucularına helva dağıttı.


Gazete ile birlikte verilen helvanın üzerinde "Gazetemizin kuruluşunun 17.yılında yerel gazeteler can çekişirken buyurun helvamızı yiyin! Afiyet olsun" yazısı yazıldı.


Afiş Gazetesi sahibi İsmet Duman, okurlarına gazetenin yanında helva dağıtarak Anadolu Basının geldiği noktaya dikkat çekmek istediklerini söyledi.
İsmet Duman 17. yaş günü nedeniyle gazeteden şu mesajı verdi;
Kurulduğu 2008 yılından bu yana, Ordu halkının haber alma özgürlüğünü objektif bir şekilde yerine getirmeye çalışırken, diğer yandan ekonomik şartlar ile mücadelemizi sürdürüyoruz.Diğer taraftan ışıltılı dijital dünyanın gazetemizi de etkisi altına almasının zorluluğunu yaşıyoruz.
Bu zor zamanlarımızda aboneliklerini sürdürerek yanımızda olan Ordulu işletmelere ve kurumlara da sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve nice17 seneler diliyoruz"


OKUYUCULAR ŞAŞTI
Afiş Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünde 20 gram helva dağıtması okuyucularını da şaşırttı. Gazetenin abonelerinden Osman Güngör, "Ordu yerel basınında görev yapan AFİŞ gazetesi, bugün kuruluş yıldönümünde gönderdiği sayısına helva koyarak göndermiş.
Nedenini sordum !
Yerel gazeteler öldü; mevlidi okunuyor, helvasız olmaz demişler.
Tüm yerel gazetelere onurlu gelecek dileriz."dedi.