Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Feyzullah Konak görevden alındı

TAKİP ET

Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Feyzullah Konak görevinden alındı. Konak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü emrine çekildi. Feyzullah Konak’ın yerine ise henüz atama yapılmadı.
14 yıldır Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Feyzullah Konak’ın görevden alınma yazısının geldiği ve bu hafta içerisinde görevinden ayrılmasının beklendiği bildirildi.
Feyzullah Konak’ın yerine henüz atama yapılmadı. Konak’ın yerine kurum içerisinden atama yapılacağı belirtiliyor.
Feyzullah Konak kimdir?
1968 yılında Ordu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu ilinde tamamladıktan sonra 1985 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’nde lisans eğitimine başladı. 1991 yılında Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyometri Genetik Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini tamamlayarak Ziraat Yüksek Mühendisi ünvanını aldı. 1991-1992 yılları arasında yedek subay olarak askerlik görevini yaptı.
1993 yılında, Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) Ankara (Kozan) Arıcılık Şube Müdürlüğü’nde Teknik personel olarak çalıştı. 1995-2002 yılları arasında Muğla Üniversitesi Ula Meslek Yüksek Okulu Arıcılık Programı’nda Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı.
2002 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü’nde teknik personel olarak göreve başladı.  2007-2008 yılları arasında Ordu Valiliği’ni temsilen DPT himayesinde kurulan DOKAP (Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliğinde) görev yaptı.
2008 yılı eylül ayında Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü’ne müdür olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});