ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNDE NELER YAŞANDI

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Enver Yılmaz Başkanlığında toplandı.

Meclis Toplantısında Ordu Eski Belediye Başkanı Kazım Türkmen’in isminin Cumhuriyet Mahallesi’nde Mimar Sinan Bulvarı’na verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Karşıyaka Mahallesi’ndeki bulvara Şehit Polis Yalçın Yamaner ismi verildi. Başkan Yılmaz,” Tüm şehitlerimizin adını yaşatacağız”dedi.

Meclis Toplantısında konuşan Başkan Enver Yılmaz, karla mücadelede başarılı olan personele özel ikramiye  vereceklerini söyledi. Başkan Yılmaz,” 2015-2016 yılında 2001 yılından sonra en sert kış şartlarını yaşadık. Başta Ulaşım dairemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyelerimiz karla mücadele etti.  Bir disiplin süreci altında bu süreci başarıyla atlatan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 318 aracımız, 400 çalışanımız 84 noktada 19 ilçede sürdürmüş olduğumuz karla mücadele konusunda ulaşımda çalışan arkadaşlarımzın gece gündüz demeksizin o kar ortamında yapmış olduğu mücadeleyi takdir ediyoruz. Bu mücadeleyi yapan arkadaşlarımıza özel ikramiye vereceğiz” şeklinde konuştu.

Ayrıca yurt içi ve yurt dışında yapılacak yarışmalarda dereceye girecek Ordulu sporcuların  Büyükşehir Belediyesi tarafında altınla ödüllendirilmesi de kabul edildi.