Ordu'da AK Parti'de aday gösterilmeyen 5 başkan için özel toplantı

TAKİP ET

Ordu'da AK Parti'de tekrar aday gösterilmeyen 5 belediye başkanı ile özel toplantı yapılması dikkat çekti. Toplantıya  Genel başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'de katıldı.

AK Parti Ordu’da 6 belediye başkanını tekrar aday göstermemişti. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayim Tandoğan, Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer 31 Mart seçimleri için aday yapılmadı.


Aday gösterilmeyen 6 belediye başkanından 5’inin katıldığı özel bir toplantı yapıldı.. AK Parti İl Binasında yapılan toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat, İbrahim Kaynak ile İl başkanı Selman Altaş katıldı. Toplantıya aday gösterilmeyen belediye başkanlarından Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşan şahin katılmadı.


Toplantı sonrası il Başkanı Selman Altaş şu paylaşımda bulundu;
Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ile birlikte, Perşembe Belediye Başkanımız Mustafa Sayım Tandoğan, Çatalpınar Belediye Başkanımız Ahmet Türe, Çaybaşı Belediye Başkanımız Hüseyin Semiz, Mesudiye Belediye Başkanımız Muammer Özer ve Aybastı Belediye Başkanımız Beytullah Geçtan ile istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.