Ordu'da Aydemir ile Çekici ailelerinin mutlu günü

TAKİP ET

Ordu Fatsalı iş insanlarından Ahmet Aydemir - Ayla Aydemir çiftinin kızı Damla Aydemir, Çatalpınar Göller Mahallesinden Adem Çekici - Hanife Çekici çiftinin oğlu Galerici Ali Çekici ile gerçekleşen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirirken çiftlerin nikah şahitliklerini ise çok özel konuklar yaptı. 
Damla&Ali çiftinin düğün töreni Yalçın otelde gerçekleşti. Çiftlerin nikah akdini Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerçekleştirirken nikah şahitliklerini ise Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Eski Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti 23.dönem Milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti 23. dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz ve İş insanı İbrahim Aydemir yaptılar.
Nikah töreninde Başkan Kibar çiftlerden "Evet" onayını aldıktan sonra evlilik cüzdanını takdim etmek üzere Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'a verdi. Bakan Yardımcısı Kıran çiftlerle ilgili güzel dileklerini sunduktan sonra o da evlilik cüzdanını Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan vermesini, Milletvekili Metin Gündoğdu'da son olarak evlilik cüzdanını eski Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun vermesini istedi ve eski Vali Balkanlıoğlu'da yaptığı kısa konuşmadan sonra belgeyi çiftlere takdim etti. 
Damla & Ali çekici çiftinin düğün törenlerine iş ve siyaset dünyasından çok yoğun bir katılım oldu. Düğün töreni nikah merasiminin ardından takı töreni ve ardından müzik eğlence programı ile devam ederken düğün töreni gelin ve damatla birlikte aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.