Ordu'da beyin kanaması geçiren ortaokul öğrencisi Ceylin yoğun bakımdan çıktı

TAKİP ET

Geçirdiği beynin kanaması sonrası İstanbul’da Ordulu Ünlü Beyin Cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe tarafından ameliyat edilen 12 yaşındaki Ceylin Genç, yoğun bakımdan çıktı. Ceylin, yemek yemeye, konuşmaya  ve yürümeye başladı.
Ordu’da ortaokula giden Ceylin Genç 1 Ocak günü beyin kanaması geçirdi. Ordu ve Samsun’da müdahale edilemeyen küçük kız İstanbul’a sevk edildi. İstanbul’da Ordulu Ünlü Beyin Cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe tarafından 6 saat süren başarılı bir ameliyat geçiren Ceylin Genç daha sonra yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yoğun bakımda 48 saatlik tedavisi tamamlanan Ceylin Genç normal servise çıktı. Yemek yemeye , konuşmaya ve yürümeye başlayan Ceylin’in şimdilik tek problemi ise yakını görmekte zorlanması.
3 AYDA DÜZELECEK
Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Uğur Türe, Ceylin’in sağlık durumunun iyi seyrettiğini söyledi. Türe, küçük kızın 3 ay içerisinde tüm şikâyetlerinden kurtulacağını da ifade etti. Beyin kanamasını bombaya benzeten Türe,” Bomba bir yere nasıl zarar verirse beyin kanamasının olduğu yerde de böyle etkiler bırakıyor. Küçük kızımızda kısa sürede düzelecek” dedi.
Genç ailesi kızlarının rahatsızlığı nedeniyle arayıp soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyor.
 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});