Ordu'da Efirli'ye önemli bir yatırım yapılacak

TAKİP ET

Ordu'da Perşembe Efirli’deki maliye kampını 57 Milyon TL’ye satın alan Gölmak Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Günay, alana yapacakları yatırım için henüz kesin bir karara varmadıklarını söyledi. 
Perşembe sınırları içindeki Efirli’de bulunan Maliye Kampı 57 Milyon TL’ye özelleştirildi. Maliye Bakanlığı, Ordu Defterdarlığına ait Efirli’de bulunan Maliye Kampını sattı. Aralık ayının 7’sinde yapılan ihale ile denize sıfır konumdaki 7 dönüm arazinin sahibi Gölmak Şirketi oldu. Merkezi İstanbul’da bulunan Gölmak Şirketi  enerji ve inşaat alanında yatırımları bulunuyor. Şirketin sahibi ise Gölköy Muhtarlar Derneği Başkanı İş İnsanı Hamza Günay.  
 ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR 
Efirli’deki maliye kampını 57 Milyon TL’ye alan Gölmak Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Günay, Ordu Olay’a, “Bölgeye büyük bir yatırım düşünüyoruz ancak şu an için kesin olarak bur karara varmadık. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bugün için sadece şunu ifade edebilirim Ordu’ya yakışan büyük bir yatırım olacak. Bunu açık olarak ifade edebilirim.” diye konuştu.