Ordu'da görevden alınan AK Partili Belediye Başkanından flaş açıklamalar

TAKİP ET

Av. Ahmet Çamyar, “Bugün seninleyim diye can atanlar, senin için ölürüm, diyenler yarın en başta seni katledenler olabiliyor. Bunu gördük ve çok daha piştik.” diyerek siyasette kendini yarı yolda bırakanlara gönderme yaptı.
Ünye Belediye Başkanlığı görevinden alındıktan sonra herkes O’nun hakkında konuştu, ama O sustu. Şimdi Ahmet Çamyar, Gazeteci Ali Öztürk’ün Oney Flash FM’de “Kentin Sesi” programında soruları yanıtlayarak çarpıcı açıklamalar yapıyor.
Ahmet Çamyar, şunları söyledi:
“İnsanların ‘keşke’leri olmazsa yaşam belirtisi de olmaz aslında. İnsanoğlunun hataları da olacak, günahları da olacak, sevapları da olacak. Siyasette böyle bir alan. Ayrıca bugün bambaşka bir insan tipiyle karşı karşıyayız. Tamamen menfaatin ön planda olduğu, paranın ön planda olduğu, ahlaki değerlerin ve diğer insani hasletlerin, değerlerin tamamının yerle bir olduğu dünyayı yaşıyoruz. Burada kimin ne olduğunu yüzde yüz anlayabilme durumum yok.  Bugün ‘Seninleyim’ diye can atanlar, bugün ‘Senin için ölürüm’ diyenler yarın en başta seni katledenler olabiliyor. Bunu gördük ve çok daha piştik.

İki dönem ilçe başkanlığı yaptım AK Parti’de. Oradan almış olduğum arkadaş grubuyla bizle beraber yürüyenler var, ama bugün geldiğimiz noktada tekrar o arkadaşlar dönüş yapıp da ‘Tüh biz hata yapmışız Ahmet Çamyar’ı eleştirmekle. Niye böyle yaptık. Buna da güvendik, böyle oldu. 3 yıl geçti hiç bir şey yok ortada.” diyerek yeniden tekrar dönüş yapanlar var. Onun için buradan bugün ders aldık, yarın her şey düzgün olur diye bir şey yok. Yarınlarda birileriyle bambaşka bir ortamda Ünye’ye hizmet noktasında bir araya gelsen, insanlar seni bambaşka bir kefeyeye koyup oturtabiliyorlar. Onun için biz buyuz, hayat bu, hayatın içinde bu var, deyip en az hasarla ve en fazla amaca hizmetle yola devam etmek lazım.”
 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});