Ordu'da İYİ Parti İl Başkanlığı için yeni aday var

TAKİP ET

Emekli Albay Talip Falay, İyi Parti Ordu İl Başkanlığına aday olduğunu belirterek, “İyilerin yanında olmaya karar verdim. Kuvâ-yi Milli’ye ruhuyla çalışacağız” dedi.

İyi Parti Ordu İl binasında basın mensuplarının karşısına geçen il başkan adayı Emekli Albay Talip Falay’a Kurucu İl Başkanı Av. Tevfik Karabulut ve Milletvekili aday adayı Ekrem Şentürk eşlik etti.

“En iyi şekilde temsil edeceğiz”

İl başkanlığına aday olduğunu duyuran Talip Falay, “Önümüzde Türkiye’nin kaderi diyebileceğimiz iki büyük seçim var. Ordu’yu en iyi şekilde temsil edip, İyi Parti rüzgarını, enerjisini en yukarıya taşıyacak bir il başkanı seçeceğiz. Seçeceğimiz il başkanının Ordu bazında yapacağı çok büyük çalışmalar olacak. Genel seçimlerde İyi Parti’yi Ordu’da 1’inci parti yaparak en az 3 tane milletvekili alıp, yerel seçimlerde de en az 10 ilçemizi kazanmak istiyoruz. 22 Ocak’ta yapılacak seçimde 4 aday var. Adaylarımızın hepsi partimiz ve Ordumuz için en iyisini yapacaktır. Bu yarışa ben de katıldım. Yapılacak il başkanlığı seçiminde adayım. Delegelerimiz kimi uygun görürse o kişiyi başkanlık koltuğuna oturtacağız. Salondan ayrılmadan seçilen başkan kim olursa onun yanında olacağız. Kuvâ-yi Milli’ye ruhuyla çalışacak ekipleri oluşturmamız gerekiyor.” diyerek, il başkanlığına aday olan diğer 3 kişiye de başarılar diledi.