Ordu'da kadın adaya kadınlardan tam destek

TAKİP ET

CHP Altınordu Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Günay Musabaşoğlu, görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

CHP İl binasında İl Başkanı Atila Şahin, Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak ve partililer ile bir araya gelen İnşaat Mühendisi Günay Musabaşoğlu, genel seçimler öncesinde milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

“Partimizin yapısını iyi biliyorum”

Mecliste gençlerin ve kadınların en az yüzde 50 ile temsil edilmesi gerektiğini aktaran Musabaşoğlu, şunları söyledi; “İnşaat Mühendisiyim. Kendi şirketim var, serbest çalışmaktayım. Daha önceki dönemde CHP Altınordu İlçe Sekreterliği görevinde bulundum. Şu anda ise Altınordu Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevindeyim. Partimizin çalışma kuralları ve hedeflerini, örgütün yapısını iyi biliyorum. Bu doğrultuda önümüzdeki Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için siz değerli partililerimizin ve tüm halkımızın desteğini arkamda hissederek bugün itibariyle Altınordu İlçe Başkanlığı  Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum. Her zaman yanlarında olacağım arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”