Ordu'da kayıp aranan Tunahan ile Melis ailesine kavuştu

TAKİP ET

Ordu’da 3 haftadır aileleri tarafından haber alınamayan Tunahan ve Melis’ten sonunda sevindiren haber geldi.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 24 Aralık 2022 tarihinde birlikte ortadan kaybolan 19 yaşındaki Melis Aksu ile Tunahan İncel’den o günden bugüne haber alınamıyordu.

Pazar günü ailelerini arayan Tunahan ve Melis, Kırıkkale’de olduklarını ve gelip kendilerini almalarını istediler.

Haberi alır almaz hemen yola koyulan her iki baba Turan İncel ile Enver Aksu, bu sabah Kırıkkale’ye giderek çocuklarına kavuştular. Çocuklarının sağ ve sağlıklı olmasıyla sevinçleri daha artan babalarla çocuklarının 23 gün sonra kavuşmaları büyük sevince neden oldu.

BİRBİRLERİNİ SEVDİKLERİ İÇİN KAÇMIŞLAR!

Melis ve Tunahan’ın birbirlerini sevdiklerini ve ailelerinin bu sevgiye karşı çıkacakları korkusuyla evden kaçıp Kırıkkale’ye gittikleri ve burada eşyalı bir ev tuttukları öğrenildi. Ailelerinin tepkilerinden korktukları içinde haber veremediklerini söyleyen iki gen, haberlerde babalarının kendilerine seslenmelerinden cesaret alarak ailelerini aradıklarını söylüyorlar.

İKİ BABA SONUNDA EVLATLARINA KAVUŞTU

Çocuklarına kavuşan babalar ise, “Çocuklarımıza sağ salim kavuştuğumuz çok mutluyuz. Neden birbirlerini sevdiklerini söyleyemediler ve kaçtılar bilmiyoruz. Biz neden onların sevgisine karşı çıkalım ki? Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Şimdi çocuklarımızı alıp birlikte Ordu’ya dönüyoruz. Çocuklarımızın bulunması için bizlerin sesi olan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dediler.