Ordu'da kaymakamlık 23 muhtar hakkında inceleme başlattı

TAKİP ET

Gürgentepe Belediye başkanı Yaşar Şahin’in Belediye çalışanı şehit yakını Sevinç Karaca adlı bir bayana ve Belediye işçilerine makamında yaptığı hakaret ve şiddet görüntülerinin ulusal ve yerel medyada yayınlanması olayının ardından Gürgentepe’nin Mahalle muhtarları başkan Yaşar Şahin’i destekleyen bir bildiri yayınlayarak muhtarlık mühürünü ve imzalarını kullanmışlardı.
Ordu Yön Gazetesi’ndeki haber şöyle;
Geçtiğimiz 2021 yılı Kasım ayında meydana gelen olayda, Gürgentepe Mahalle muhtarları başkan Yaşar Şahin’in yanındayız diyerek yaşanan olayı komplo olarak bildiri yayınlamış ve başkan Yaşar Şahin’e  destek vererek sahip çıkmışlardı.
OSMAN ŞAHİN KAYMAKAMLIĞA ŞİKAYET ETMİŞTİ..
Bu konuda gazetemizin de suçlanması ve C. Savcılığına suç duyurusu yapılmasından sonra Gazetemiz sahibi ve yazı işleri müdürü Osman Şahin’in de yalancı konumuna düşürülerek Gürgentepe’ye bağlı iki mahalle muhtarı hariç 23 Mahalle muhtarı “Belediye başkanımıza kumpas kurulmuştur, Belediye başkanımızın arkasındayız”diyerek devletin kendilerine verdiği resmi mühürü yasa dışı kullandıkları gerekçesiyle haklarında yasal işlem yapılması için bir dilekçe ile şikayette bulunmuştu..
BU KAYMAKAM ASALETİ HAK ETTİ..

Gürgentepe Kaymakamlığını vekaleten yürüten genç ve başarılı kaymakam Umut Pazarcı  gazetemizin şikayetini dikkate alarak bildiriye imza atan mahalle muhtarları hakkında toplantı  yapılarak muhtarların uyarıldığını ve bu konuda inceleme başlatıldığını açıkladı.

Devletin resmi mühürünün değerini bilen ve olayı ciddiye alan Gürgentepe’nin vekil Kaymakamı yapılması gereken yasal işlemleri yerine getirmesi nedeniyle asil kaymakam olma hakkını layıkı ile hak etmiştir. Bu konuda kendilerini kutluyor ve soruşturmanın sonuç cevabını  da bekliyoruz.

Öte yandan aynı konuyu, Ordu valiliğine, İç işleri bakamlığına ve AKP genel merkezine de daha önce ses kayıtları ile birlikte göndererek şikayette bulunmuştuk. Fakat, hiçbir yetkili halen bu zamana kadar  tarafımıza cevap vermediler. Biz de yasal haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.
 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});