Ordu'da Kaynak rüzgarı

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak dur durak bilmeden ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonu da aralıksız seçim çalışmalarını sürdüren Kaynak’ın ilk durağı Özel Umut Hastanesi oldu. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı İdris Altunel ile bir araya geldi. Ardından hastaları ziyaret etti, moral verdi. Kaynak daha sonra Zübeyde Hanım Caddesinde halkla bir araya geldi. Esnafı ziyaret etti. 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Kaynak Ordu Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Engin Tekintaş ve iş insanı Şahap Şahin’i de ziyaret etti. 

Sahada yorulmak bilmeyen İbrahim Ufuk Kaynak Ulu Cami’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Ardından ise Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen etkinliklere katıldı. Çocukların neşesine ortak oldu. Onlara çikolata ikram ederek mutluluklarını paylaşmaya çalıştı. Kaynak daha sonra Altınordu sahilinde insanlarla bir araya geldi. Burada da kendisine gösterilen ilgi yoğun oldu.

Öte yandan İbrahim Ufuk Kaynak ziyaretleri esnasında bir hayranıyla da hasret giderdi. Kendisini daha önce medya kuruluşlarından takip eden Burak Çetinkaya Çorum’dan kalkıp Ordu’ya gelerek Kaynak’ın seçim çalışmalarına destek verdi. Kaynak’ın günlük programını sosyal medya üzerinden takip ettiğini ve destek olmak için yüzlerce km yol geldiğini belirten Çetinkaya, “Hocamız bu ülke için çok değerli bir insan. Ona destek olmak için kilometrelerin önemi yok. Çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi. Kaynak da verdiği destek nedeniyle Çetinkaya’ya teşekkür etti.