Ordu'da Kuvars Diyet açıldı

TAKİP ET

Ordu  Altınordu’da Meryem Özmaden tarafından kurulan Kuvars Diyet düzenlenen törenle açıldı. 
Kuvars Diyet’in açılışında çok sayıda davetli yer alırken kurdele kesimini ise Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin ile İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk birlikte yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Kuvars Diyet kurucusu Meryem Özmaden, şunları kaydetti:  “2021 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik, Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldum. Gelişmeye olan tutkum sayesinde şu an bir de İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Aşçılık Bölümünü okumaktayım. Markamızın adını Kuvars Diyet seçerken bu taşın anlamından etkilendik sizlerde de iz bırakmasını istediğimiz noktalara değinmek istiyorum. Kuvars taşı şifa ve enerji verici taşlardan biri ve enerjimizi pozitife çevirmekte. Anlamı da güç ve özgürlük. Bizse Kuvars Diyet olarak sizleri daha sağlıklı, daha özgür, daha güçlü kılmaya çalışacağız. Bu yolda karşınıza çıkan bilgi kirliği ve yanlış yönlendirmeleri, bilim ışığında ve etik çerçevede düzeltmeye çalışacağım. Sağlıklı ve doğru beslenmenin önemini her yaş grubuna anlatarak sağlıklı ve bilinçli bir toplumun oluşması için bir adım atacağım. Sağlıklı beslenmeyle yaşam kalitemizi arttırdığımız, sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirdiğimiz yolculuğumuzda yol arkadaşlarımızı doğru seçmek çok önemli. Sağlıklı beslenmeye adımınızı doğru kişiyle attığınız sağlıklı günler dilerim.”  

ÖNCE İŞİNİ SEVECEKSİN
Açılışta söz alan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin’ “Sayın genel başkan, değerli misafirler güzel bir işyerinin açılışında hep beraber bulunuyoruz, destek oluyoruz. Ben kızımıza diyorum ki, öncelikle işini seveceksin, en iyi şekilde yapacaksın para kazanma işini ikinci planda düşüneceksin. Bol kazançlar ve hayırlı olsun diliyorum” dedi. HAYIRLI OLSUN
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Kızımız çağımızın gelişen ve yeni tanınan bir meslek grubunda yeni bir işyeri açmış. Ona bol kazanç diliyoruz. İşyeri bereketli, hayırlı uğurlu olsun. Bir de şehrimize yeni tedavi alanlarında, sağlık alanında yeni gelişmeleri tanıtıyor olmalarından dolayı bizzat huzurlarınızda tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olur. Sağlıklı çocuklarımızın yetişmesine de katkı sunacağından eminim. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.