Ordu'da Madımak Çay Ocağı 52 yıldır hizmet veriyor

TAKİP ET

Ordu’da Madımak Çay Ocağı 52 yıldır Ordululara hizmet veriyor. Ordu’nun yarım asırdır lezzet kaynağı olan Madımak Çay Ocağı 3. Kuşak tarafından işletiliyor.
Altınordu İlçesi’nde 1970 yılında Akyol Apartmanın merdiven altında Saraycıklı İsa İnce tarafından açılan Madımak Çay Ocağı’nı daha sonra oğlu Lütfi İnce işletmiş.
İsa ve Lütfi İnce’nin emekli olmasından sonra çay ocağının başına 3. Kuşak Erdem İnce geçmiş. Erdem İnçe çay ocağının merdiven altından çıkartarak yanındaki binanın altına taşımış.
İşletmeyi büyüten Erdem İnce, hizmetleri arasında Ordu Tostunu da katmış.
Madımak Çay Ocağı’nın Ordu için bir marka olduğuna işaret eden Erdem İnce, “Bu işletmeyi ilk dedem İsa İnce açmış sonra babam çalıştırdı. İkisi de emekli olanca işletme bana kaldı. İşletmemize büyüttük. İlk günkü damak tadını kaybetmedik. Bizim çaylarımızın suyu özeldir. Şehir suyu kullanmıyoruz. 52 yıldır devamlı bizden çay için müşterilerimiz var.  Hangi işi yaparsan yap ama en güzelini yap. Biz de dedemden beri işimizi en güzel şekilde yapmak için çalışıyoruz. 52 yıldır bizlere destek veren Ordululara teşekkür ediyorum” dedi.
Madımak Çay Ocağı Altınordu Şarkiye Mahallesi’nde.