Ordu'da Perşembe Hamsi Festivali ulusal düzeyde düzenlenecek

TAKİP ET

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, 3. Hamsi Festivali’ne destek ve katılan herkese teşekkür etti. Başkan Tandoğan, gelecek sene düzenlenecek festivalin daha geniş katılımlı ulusal düzeyde yapılacağını da müjdeledi.
Başkan Tandoğan, 3. Hamsi Festivali sonrası şu değerlendirmeleri yaptı;
Sonbaharda Perşembemde bir başka, Perşembelilerle bambaşka...
Her baktığımda bir kez daha sevdalandığım Perşembem.
28 Kasım 2021 Pazar günü gerçekleştirmiş olduğumuz 3. Hamsi Festivalimizi tüm ilçelerimizden katılım sağlayan misafirlerimiz ile birlikte, hanımefendisinden, beyefendisine , yaşlısından, gencine gönlü güzel misafirperver Perşembeli hemşerilerimizin ev sahipliğinde unutulmayacak, güzel ilçemize yakışır bir hamsi festivali gerçekleştirdik.
Verdiğimiz tüm hizmetlerin size ulaşmasını sağlayan, emek veren, gecesini gündüzüne katan herkese çok teşekkür ediyoruz.
Söz verdiklerimizi yerine getirmiş olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz.
Geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz ızgaralarımız ile toplamda 52 adet ve 2.30 metre uzunluğunda 400 adet tel ızgara, 5.5 - 6 ton arası hamsi ızgara tüketimi sağlanan ve 1 ton civarında da hemşerilerimize dağıtımını gerçekleştirdiğimiz hamsi ile hamsi festivalimizi 6000 kişilik Pancar Çorbası, Mısır Ekmeği, Cevizli Helva, Temel Şimşir gezi teknemiz ile hemşerilerimizin ücretsiz olarak gezisini sağlayarak mükemmel bir ve unutulmayacak bir hamsi festivali gerçekleştirdik.
1.sini Taylan İskender kardeşimin kendi çabalarıyla gerçekleştirmiş olduğu hamsi festivalini şahsım ve Perşembeliler adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha profesyonel ve Perşembemizin marka değerini arttırma noktasında bir festivale dönüştürdük. Bir hamsi festivalini bu doğrultuda bundan sonraki süreçte hep birlikte 5. sini 15. sini birlikte gerçekleştirerek mükemmel bir hamsi festivali ile ilimizde ve bölgemizde ülkemizde en iyi hamsi festivali olma noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Güzel Sesi ve şarkılarıyla, türküleriyle, ezgileriyle bizleri coşturan, eğlendiren
Misafirlerimizin güzel vakit  geçirmesini sağlayan Sinan Yılmaz ve ekibine, Ceylan Koynat ve ekibine, Umut Aktaş ve ekibine, Yener Kaya ve ekibine, Ekrem Kapucu ve ekibine, Mehmet Kaya ve ekibine, Koray Küçük ve ekibine, Özcan Aydın ve ekibine ve Hayri Arslan’a ,bizleri onurlandıran bu etkinlikte bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza ,maddi manevi destek olan tüm dostlarımıza ve bu etkinlikte tuzu olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..