Ordu'da yeni turistik tesis yapılıyor

TAKİP ET

Ordu’da kırsal turizm yatırımlarına yenileri ekleniyor. Korgan İteniçi’nde turistik tesis yapılıyor. İşletmenin içerisinde bungalov evler, restoran ve sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Fatsalı girişimci Özge Arslan, tarım ve hayvancılık yatırımlarından sonra şimdi de turizm yatırımı için  kolları sıvadı.

Korgan’da doğanın içerisinde ormanlık alanda dev ağaçların arasında yer alan İteniçi’nde yapımına başlanan turistik tesisler bölgede büyük ivme kazandıracak.

Girişimci Özge Arslan tarafından yapılan tesis yılın 12 ayı hizmet edecek. İşletmenin içerisinde 10 adet bungalov ev, kır lokantası, yürüyüş alanları, kayak sahası yer alıyor.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, yapılacak tesisin bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.

Perşembe Yaylası’nın alt tarafında bulunan işletmenin Tokat’a da hizmet verebilecek bir konumda olduğunu belirten Başkan Kiraz, “Öncelikle bu yatırımı bölgemize kazandıracak olan Özge Arslan hanımefendiye teşekkür ediyorum. Bölgemiz önemli bir işletme kazanacaktır. Turizm alanında bölgemiz daha hareketlenecektir. Bölgemizdeki konaklama sorunu büyük ölçüde çözümlenecek” dedi.

İteniçi Tesislerinin önümüzdeki yıl hizmete girmesi bekleniliyor.