Ordu'da yol asfaltlandı mahalleli davulla oynadı

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesi ile vatandaşların uzun yıllar özlemle beklediği hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan kentte, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalarla 5.5 km’lik Altınordu ilçesi Alınca-Alisayvan-Erenli grup yolu da asfaltla buluşuyor.

10 MAHALLEYE HİTAP EDEN YOL ÇALIŞMALARINA DAVUL ZURNA DA EŞLİK ETTİ

Zamanın kısıtlı imkanlarıyla açılan ve vatandaşların uzun yıllar konforlu bir ulaşım sağlanması için özlemle beklediği grup yolunda asfalt çalışmaları başladı. Büyük heyecan uyandıran çalışmalara vatandaşlar da davul zurnayla eşlik etti. Alınca ve Alisayvan mahallelerinin asıl güzergahı olan bu yol, Zafer, Gökömer, Erenli, Osmaniye, Gerce, Bahariye, Ortaköy ve Aydınlık mahallerine de konforlu ulaşım imkânı sağlayacak.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yaklaşık 10 yıldır yolun yapılmasını bekleyen vatandaşlar, Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti. Yılların hayalinin gerçeğe dönüştüğünü görmekten son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Zamanında kendi imkanlarımızla açtığımız yolumuz olumsuz hava koşullarında bizi mağdur ediyordu. Yıllardır buranın asfaltlanmasını istiyorduk. Başkanımız sağ olsun bizim bu mağduriyetimize kayıtsız kalmadı. Bizde mutluluğumuzu daha da taçlandırmak adına tarihi ana davul zurnayla eşlik ettik. Allah Başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.